Зачинено Питання довіри для 3-х людей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,130
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Даніїл Духов

2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов

3. Суть скарги: Вітаю, є питання стосовно наявності довіри в держ.органи для 3-х людей на малі звання: Даніїла Духова (мене), Артемки Духова та Олександра Духова. Якщо її не буде, то прошу, щоб Ярослав Свиридов пішов зі мною в войс, щоб я показав фрапс нашої розмови, в якому видно логічність співвідношення дат та ще деякі деталі.

P.s. через моральну цінність та щирість розмови, АБСОЛЮТНО НІХТО не знає про що йдеться мова та про який фрапс я кажу, крім нас двох, тому прошу якщо результат скарги буде негативний, то все ж таки звʼязатися зі мною хочаб через листування на форумі для обговорення ситуації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -

5. Дата порушення: -

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,130
Бали
153

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,130
Бали
153
Также прошу сразу же сказать причину, если ответ будет негативный, ведь даже к примеру Артемка Духов, если даже и «что-то творил», то в последний раз это было в мае 2025 года, когда тип хотел стать на президента, то есть к нему кроме того, что фамилия «Духов» претензий быть не должно, и то это полный бред, который также можно прировнять к акту виртуального геноцида всех людей конкретного сообщества, или этнической связи с ней.

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
Также прошу сразу же сказать причину, если ответ будет негативный, ведь даже к примеру Артемка Духов, если даже и «что-то творил», то в последний раз это было в мае 2025 года, когда тип хотел стать на президента, то есть к нему кроме того, что фамилия «Духов» претензий быть не должно, и то это полный бред, который также можно прировнять к акту виртуального геноцида всех людей конкретного сообщества, или этнической связи с ней.
Я вообще крутой, и не кого не обижал, дайте доверие, пожалуйста)

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Якщо ви так наголошуєте, що би провести розмову у войсі. Я згоден. Мій Телеграм у вас є напишіть узгодимо час.
Тоді тут ніякої офіційної відповіді надавати не буду.

Прохання ГА та ЗГА зачинити скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі