Розглянуто Питання до ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
222
Реакції
176
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Артем Андерсон
2. Нікнейм адміністратора: Невідомо
3. Суть скарги: Вітаю шановні ГА та ЗГА хто дивиться це звернення, хочу у вас дізнатись, чому мене не допускають до різних посад у фракції, на даний момент це ЗСУ, вислухавши думку мого лідера, я зробив висновок, в мене є якась недовіра від адміністрації, можливо це від ГС Держ або Слідкуючих ЗСУ, хочу дізнатись відповідь на цю загадку, візьмемо ще до прикладу мою заявку на ігрового помічника, якій не зрозуміло для чого тягнули час розгляду(мій висновок) запитавши це у Куратора Адміністрації від нього я адекватної відповіді не отримав. Пропустимо, вроча я з НПУ перевівся до ЗСУ, і відразу подав анкету на Підполковника, яка тільки що розглянули, відмовили тільки мені, по причині: Недовіра від керівництва та зі слів лідера за критичні покарання, хоча з ними мене скрізь допускали до адмінки також, на скільки я зрозумів зі слів лідера це хтось з адміністрації. До цього я не був в ЗСУ чим вище 4 звання, постійно я був на керівних посадах, Лідер/заступник лідера у мирних фракціях, тобто УЗ,ЗМІ ДСНС, і ДКВС підполковник. Тому я захотів себе спробувати в інакшій сфері, а саме ЗСУ вступивши сюда з поганої сторони я себе ніяк не проявляв, навіть в грі не порушував субординацію до Старшого ос.
Перейдемо до моїх пояснень: Якщо мені відмовляють по не зовсім вдалому строку на минулій керівній посаді: ЗАМ в УЗ коли мені видали попередження за поганий звіт, то там я був часто в неактиві, по причині частих переїздів з дому, + вирішувались особисти питання в житті і на той момент в мене фізично не було часу приділяти грі, місяць назад я знявся з тієї посади. За цей місяць в мене може максимум годин 10 онлайну, вирішивши всі питання поза грою, я повернувся в гру, почав доволі активно грати, по можливості постачання світла. Повернемося до останнього звіту в Укрзалізниці, там був Слідкуючий Максім Ашваганда він погано оцінив мій звіт, по вказаним вище причинам, тобто не набрав необхідну кількість балів і видав попередження, можливості по часу в мене зняти його не було, тому я знявся з посади в попередженням. Тому хочу почути відповідь на своє запитання, та дуже хочу це вирішити. якщо будуть додаткові питання, мої кинтакти у вас є. Дякую
Також дуже надіюсь на перерозгляд заявки допущених кандидатів
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 28.10.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Лідер організації в змозі самостійно приймати рішення щодо допуску кандидатів на старший керівний склад. Вам лідер наголосив на критичні порушення з вашого боку. Він попередньо обговорив вашу ситуацію з ГС Держ. Вказівки щодо недопуску зі сторони ГС Держ не було, тому лідер самостійно прийняв рішення щодо відмови. Стосовно вашої заявки на ІП, вас було повідомлено про те, що через часті вимнкення світла не завжди є можливість переглянути заявки. До того ж, спілкування та ставлення до адміністрації в особистих повідомленнях також грає роль у рішенні щодо допуску до співсесіди. Рекомендую проявляти себе з кращої сторони аби не було таких ситуацій.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі