Зачинено Питання до ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Ронський

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
67
Реакції
49
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Владислав Ронський
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Хмельницький
3. Суть скарги:

Вітаю, Олександре!
Звертаюся до вас із запитанням щодо можливості мого призначення на старші звання (9, 10 або 11 ранг) у державних структурах. Я б хотів дізнатися, чи є до мене довіра з боку слідкуючої адміністрації, враховуючи одну минулу ситуацію.
Річ у тім, що я числився на іншому проєкті, через що зараз виникли труднощі. Хочу щиро пояснити, як усе було: я вже дуже давно не грав на тому проєкті, не обіймаю там абсолютно жодних посад і не планував цього робити. Проте перед поверненням сюди я припустився помилки — просто забув вийти зі старих офіційних ресурсів та конференцій тієї платформи.
Я повністю визнаю свою неуважність і розумію, що забудькуватість не звільняє від відповідальності. Це виключно моя провина, і мені дуже шкода, що через таку безглузду помилку склалося хибне враження щодо моєї лояльності до нашого проєкту.
Наразі мій головний пріоритет — це розвиток і гра виключно у фракціях нашого сервера. Підкажіть, будь ласка, чи маю я шанс пройти співбесіду та обійняти керівну посаду, чи наразі на мої призначення діє заборона?
Заздалегідь дякую за відповідь та розуміння ситуації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 16.07.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,334
Реакції
820
Бали
253
Вітаю.
Ви можете звернутись в особисті повідомлення Discord до ГС/ЗГС Держ з даного питання, контакти нижче.
ГС Держ: km_alex
ЗГС Держ: alex05312

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі