Сергій Шмигельский ꑭ
Полковник Нац. поліції | Подільський Край [06]
- Реєстрування
- 14 Чер 2025
- Дописи
- 179
- Реакції
- 61
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Сергій Шмигельский
2. Нікнейм адміністратора: Олександр дилер або Ілля репецький
3. Суть скарги: Мені відмовили в заявці на полковника з причиною: «проявіть себе на посаді Підполковника».
Хочу уточнити: в чому саме я не проявив себе?
Я двічі обіймав посаду Майора, та також на посаді Підполковника був активним, виконував більше норми у звітах, допомагав складу. Навіть під час розформування НПУ я залишився та продовжував працювати, бо добре проявив себе.
Тому звертаюся до ЗГС | ГС Держ із проханням пояснити конкретну причину відмови в заявці на Полковника.
Адже є випадки, коли гравцям, які раніше не перебували на старшому складі схвалюють заявки на полковника в них буде довіра а в мене ні?.
Прошу надати чітке пояснення причини відмови.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:12.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Олександр дилер або Ілля репецький
3. Суть скарги: Мені відмовили в заявці на полковника з причиною: «проявіть себе на посаді Підполковника».
Хочу уточнити: в чому саме я не проявив себе?
Я двічі обіймав посаду Майора, та також на посаді Підполковника був активним, виконував більше норми у звітах, допомагав складу. Навіть під час розформування НПУ я залишився та продовжував працювати, бо добре проявив себе.
Тому звертаюся до ЗГС | ГС Держ із проханням пояснити конкретну причину відмови в заявці на Полковника.
Адже є випадки, коли гравцям, які раніше не перебували на старшому складі схвалюють заявки на полковника в них буде довіра а в мене ні?.
Прошу надати чітке пояснення причини відмови.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:12.02.2026