Зачинено Питання до ЗГС або ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Шмигельский ꑭ

Полковник Нац. поліції | Подільський Край [06]
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
179
Реакції
61
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Сергій Шмигельский
2. Нікнейм адміністратора: Олександр дилер або Ілля репецький
3. Суть скарги: Мені відмовили в заявці на полковника з причиною: «проявіть себе на посаді Підполковника».
Хочу уточнити: в чому саме я не проявив себе?
Я двічі обіймав посаду Майора, та також на посаді Підполковника був активним, виконував більше норми у звітах, допомагав складу. Навіть під час розформування НПУ я залишився та продовжував працювати, бо добре проявив себе.
Тому звертаюся до ЗГС | ГС Держ із проханням пояснити конкретну причину відмови в заявці на Полковника.
Адже є випадки, коли гравцям, які раніше не перебували на старшому складі схвалюють заявки на полковника в них буде довіра а в мене ні?.
Прошу надати чітке пояснення причини відмови.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:12.02.2026

Данилл Дніпровський

Легенда Сметанков
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
121
Реакції
79
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Сергій Шмигельский
2. Нікнейм адміністратора: Олександр дилер або Ілля репецький
3. Суть скарги: Мені відмовили в заявці на полковника з причиною: «проявіть себе на посаді Підполковника».
Хочу уточнити: в чому саме я не проявив себе?
Я двічі обіймав посаду Майора, та також на посаді Підполковника був активним, виконував більше норми у звітах, допомагав складу. Навіть під час розформування НПУ я залишився та продовжував працювати, бо добре проявив себе.
Тому звертаюся до ЗГС | ГС Держ із проханням пояснити конкретну причину відмови в заявці на Полковника.
Адже є випадки, коли гравцям, які раніше не перебували на старшому складі схвалюють заявки на полковника в них буде довіра а в мене ні?.
Прошу надати чітке пояснення причини відмови.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:12.02.2026
Вітаю,так я також згідний.І ви просто йому несхвалюте заявку і все.
Чомусь іншим особам які нестояли на посадахі ви їх незнаєте ви їм схвалюєье.
В нього недовіра чи що?Від генерала немає недовіри.Тай щов ньоро якісь були ЧС ЗЧС ?

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,056
Реакції
722
Бали
253
Вітаю.
Дане рішення про відову було прийнято через Ваші покарання від Адміністраці, а саме, Блокування на 7 днів через порушення правил UKRAINE GTA 7.3.
Надаємо Вам шанс подати на посаду заступника фракцій, спробуйте подати заяву знову.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі