Розглянуто Питання до Святогора або навіть скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Михасик Хелл
2. Нікнейм адміністратора: Соня Келліні, ЗГА
3. Суть скарги:

Вітаю!

Подаю вам повторне звернення щодо блокування, яке мені видала адміністратор Соня Келліні, а також щодо подальшої відмови в оскарженні з боку ЗГА.

Як я вже зазначав раніше, у ЗГС Неофа та ЗГА відсутні будь-які докази повноцінного порушення з мого боку. Більш того, описана ситуація не підпадає під категорію порушень правил сервера. Це свідчить про те, що старший адміністратор та ЗГА або неправильно трактували правила, або не ознайомлені з ними належним чином.

Також наголошую, що, за моїми спостереженнями, дії Сони Келліні були спрямовані на те, щоб спровокувати мене та добитися видачі більш суворого покарання (бану на 6000 хвилин), однак цієї мети не було досягнуто. Попри це, я провів у бані цілий тиждень безпідставно.

Окремо хочу відзначити, що ви, Святогоре, не надали повного коментаря щодо ситуації та не розглянули можливість застосування дисциплінарних заходів до ЗГС Неофа та ЗГА, хоча в їхніх діях наявні порушення. На такому рівні адміністрування подібні помилки є неприпустимими.

Тому прошу вас переглянути цей випадок повторно, дати об’єктивну оцінку діям усіх учасників та розглянути можливість застосування покарань до ЗГС Неофа та ЗГА за їхні неправомірні рішення.

Дякую за увагу.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга яка була розглянута
5. Дата порушення: 18.03

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Докази, які б свідчили про неправомірні дії адміністрації, Вами не надано, твердження щодо провокацій та відсутності знання правил є суб’єктивними та нічим не підтверджені, тому підстав для застосування дисциплінарних заходів до адміністрації немає, з адміністратором була проведена бесіда на рахунок покарання.
На рахунок тижня блокування - на Ваш акаунт надійде компенсація.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі