Розглянуто Питання до адміністрації/ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

килер

Отаман
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
34
Бали
18
1. Нікнейм адміністратора:ЗГА/ГА
2. Особистий нікнейм:Киллер Кензо
3. Суть скарги:Мене обманули на деталь під час купівлі,а саме: шини 4 рівня.Спочатку я подал скаргу на гравця з нікнеймом Олег Ковт, після чого дану скаргу схвалил Віктор Миколайович. Після чого Олег Ковт дали бан и его два аккаунта онулили після чого я дав прохання на возврат средств за викрадене авто,а саме:BMW M5 F90. Але адміністратор під ніком Ігор Олівер ії відхилив обгрунтувавши це тим, що на одному із відео с авто було продано йому. Але з самого початку домовленість купівлі деталі,яка була надана вище за текстом,в цій домовленості був такий пункт, як: Він мав мені повернути машину с встановленою деталю (шинами 4 рівня). Але під час продажу автомобіля у мене вилітала гра щось сталось с грою у нього що він не міг зайти в гру близько години,коли він зайшов, він спеціально помер "/respawn" потім я сів авто для того щоб він не зміг его заспавнити але через деякий час я йому подзвонил він вийшов з гри. Також у цій домовленості замішана Тоні Кензо (Примітка: на даний момент я перебуваю на території Німеччини, а Тоні Кензо перебуває на території України,через те на відео Тоні Кензо, томк час відстоє на одну годину), А саме Тоні Кензо перевів йому 3 500 000 грн. У той же момент як Тоні Кензо перевів йому гроші я також йому перевів 3 000 000грн, а також Лізунька Кензо перевела йому 200 000грн,це все було зроблено для того щоб він зміг купити мою машину та встановити деталь та повернути машину мені.І потім в особисті повідомлення в діскорді написав адміністратор під ніком Віктор Миколайович про те що зараз Олег Ковт продає мій автомобіль на бу ринку після цього мене телепортувал до него але Олег Ковт мене вбив пістолетом Deasert Eagl після чого його було заблоковано. Потім я написав ще раз прохання на видачу компенсації за викрадене авто, але в другий раз відмовили. І вчора була консультація с одних з адміністраторів звернутися на форум. ( Я би хотів отримати компенсацію у розмері середнеї вартості авто)
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
видео - договір на покупку деталі
видео- с переводом коштів від Тоні Кензо
видео - продаж авто Тайм код: 00:49-переведення грошей,02:50-підвердження свого балансу та переведення грошей,02:55-продажа авто
видео-спеціально вийшов Тайм код:0:07-зашел в гру,01:01-після звінка вийшов з гри
5. Дата походження:22.02.23

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Скаргу взято на розгляд

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, вам було повернуто 6.5 млн. грн. , також 2 аккаунти гравця який вас обманув було назавжди заблоковано .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі