Джерард Кейт💘
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 17 Вер 2023
- Дописи
- 386
- Реакції
- 397
- Бали
- 68
Нікнейм адміністратора: Машуля Громова, Мартін Морган
Особистий нікнейм:
Суть скарги:
P.s Писав ГС/ЗГС держ в особисті, але відповіді не отримав.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 03.04.25
Особистий нікнейм:
Суть скарги:
Шановна адміністрація!
Звертаюся до вас із проханням розглянути мою ситуацію та надати шанс повернутися на посаду.
Раніше я отримав догану за порушення правил серверу, що було для мене неприємним, адже я сумлінно працював на благо фракції, допомагав лідеру, слідкуючому та співробітникам. Після цього я прийняв рішення покинути посаду, вказавши причину – нестача часу виконувати свої обов'язки, через мій вид спорту футбол.
Однак зараз моя ситуація змінилася: я повернувся додому, маю достатньо часу та готовий знову виконувати свої обов’язки відповідально й без порушень. Запевняю, що подібних ситуацій більше не буде.
Буду вдячний за можливість отримати другий шанс. Дякую за увагу!
Звертаюся до вас із проханням розглянути мою ситуацію та надати шанс повернутися на посаду.
Раніше я отримав догану за порушення правил серверу, що було для мене неприємним, адже я сумлінно працював на благо фракції, допомагав лідеру, слідкуючому та співробітникам. Після цього я прийняв рішення покинути посаду, вказавши причину – нестача часу виконувати свої обов'язки, через мій вид спорту футбол.
Однак зараз моя ситуація змінилася: я повернувся додому, маю достатньо часу та готовий знову виконувати свої обов’язки відповідально й без порушень. Запевняю, що подібних ситуацій більше не буде.
Буду вдячний за можливість отримати другий шанс. Дякую за увагу!
P.s Писав ГС/ЗГС держ в особисті, але відповіді не отримав.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 03.04.25