Розглянуто Питання щодо правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
515
Реакції
174
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Владосік Снайпс

2. Нікнейм адміністратора: -

3. Суть скарги:

Добрий вечір.

Близько 21:34 за київським часом я звернувся до адміністрації через репорт із питанням: чи дозволена чи заборонена передача коштів через намет (центральний ринок).

У відповідь декілька адміністраторів поспіль впевнено відповіли, що це заборонено.

Однак, ознайомившись із пунктом 9 "Положення про ринок", я не знайшов жодного правила, яке б забороняло передачу коштів через намет. Більше того, наскільки мені відомо, після того як комісія за переказ коштів і за купівлю через центральний ринок стала однаковою, із правил було прибрано пункт, який забороняв передачу грошей через центральний ринок.

У зв'язку з цим прошу старшу адміністрацію уточнити, чи дійсно передача коштів через намет наразі дозволена. Якщо так, то виходить, що адміністратори, які відповідали на мій репорт, надали мені недостовірну інформацію та ввели мене в оману.

Прошу перевірити цю ситуацію та надати офіційне роз'яснення, щоб у майбутньому подібних непорозумінь не виникало :)

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

1784055544502.png

5. Дата порушення: 14.07.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,457
Реакції
749
Бали
253
Вітаю

Передача коштів через намет наразі не заборонена правилами сервера.

Щодо відповіді адміністраторів - з ними буде проведено бесіду, щоб надалі вони надавали коректну відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі