Розглянуто Плювання на гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
289
Реакції
244
Бали
63
1. Ваш нікнейм: 9742
2. Нікнейм адміністратора: 948
3. Суть скарги:
Максимальне плювання не повага до гравців , на сльоті гравці билися пихалися спихували з мітки максимально нечесно я пишу адміністратору що він може просто їх респавнити на що він фармить репорти , ізза цього гараж може зловити людина яка приде на зльот за 5 хвилин , тому адміністратору максимальне покарання видати зняти з адмінки 3 догани дати
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://postimg.cc/MnsPcpbC
5. Дата порушення: 16.07.26

Рейден Аккерман

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
17 Тра 2024
Дописи
141
Реакції
69
Бали
73
Доброго ранку,
Шановний Гравець.

Я із даною скаргою не погоджуюсь.

На момент ціїє ситуації : я перебуваю на посаді ІП ( RP-Гравця ) , а не адміністратора.

Мої обов'язки полягають у наданні відповідей на репорти та допомозі гравцям у межах наданих мені повноважень. Я не маю адміністративних прав для втручання в ігровий процес, зокрема для телепортації, респавну гравців чи будь-яких інших адміністративних дій.

Щодо зльоту гаражу : на той момент у мережі не було адміністраторів, які могли б здійснювати контроль за процесом. Саме тому я продовжував опрацьовувати репорти, оскільки це входить до моїх обов'язків і не перешкоджає роботі адміністрації.

А тепер що до звинувачення у "неповазі до гравців" : звинувачення є суб'єктивним та нічим не підтвердженим. Жодних дій, спрямованих на отримання кимось переваги або навмисне ігнорування ситуації, з мого боку не було.

Прошу врахувати мої повноваження та відхилити дану скаргу як безпідставну.
( Дякую що вислухали мою сторону. )

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Відповідь була надана ІП.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі