В очікуванні Повернення або удосконалення старих скінів в ЗСУ!

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
445
Реакції
567
Бали
113
Вітаю! Шановні гравці та шановна адміністрація!
Я являюсь екс-заступником начальника ГНП ЗСУ 01 серверу. Прошу Вас повернути старі скіни або удосконалити скіни які були в ЗСУ до оновлення 2.0 так як всі бійці ЗСУ ходять в колишньому скіні Рекрутів окрім 9-12 рангу.
Прошу проголосувати!

Максим Кравців ꑭ

Адміністратор | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
697
Реакції
1,534
Бали
153
Я являюсь екс-заступником начальника ГНП ЗСУ 01 серверу. Прошу Вас повернути старі скіни або удосконалити скіни які були в ЗСУ до оновлення 2.0 так як всі бійці ЗСУ ходять в колишньому скіні Рекрутів окрім 9-12 рангу.
Прошу проголосувати!
Повністю підтримую!! Сподіваюся ви не проігноруєте)

Сєва Коваленко01

Легенда | 01 Центральна Україна
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
24
Реакції
12
Бали
11
Прошу проголосувати!

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
16
Реакції
5
Бали
6
Прошу проголосувати!
Підтримую!

Дмитро Сухіченко

Головнокомандуючий "ПВК ДНІПРО-1"
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
137
Реакції
64
Бали
31
Однозначно ЗА! Я вже не кажу за скіни спецпризначенців. Оновлення ніби зимнє, а всі в футболочках на короткий рукав. З колишніми скінами Азову нові і близько не стоять. До того-ж у офіцерських звань, навіть таких як майор або підполковник якісь занадто молоді та дурнуваті вирази обличчя. Ну і як завджи великий дефіцит жіночих скінів, всього 2 варіанта, якщо не помиляюсь.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі