Відмовлено Повернення клану VOLKOV / Видалено безпідставно / Для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тая Лайтова

𝓛𝓲𝓭𝓮𝓻 𝓥𝓞𝓛𝓚𝓞𝓥
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
530
Реакції
403
Бали
123
Нікнейм адміністратора: Для керівництва
Особистий нікнейм: Тая Добра (55572)
Суть скарги:
Я лідер клану VOLKOV, який був видалений Адміністрацією.
12.06.23 приблизно в 19:30-20:00 була проведена битва за картель між кланами VOLKOV-Toxic. Під час битви одного учасника битви з мого клану, (його нік Ігор Штукатурка) забанив Олександр Деллакуро по причині "чіти". На що всі були шоковані, оскільки чіти ніхто не використовував. Він відразу написав на форум оскарження бану прикріпивши пруфи капту та погодившись на перевірку. На обидві скарги йому відповіли "Адміністратор надав докази. Оскарженню не підлягає".
Перша скарга - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олександр-Делакурро-оскарження-бану.48051/#post-213104
Друга скарга - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олександр-Делакурро-Для-Керівництва-Бан-за-чіти.48063/

Прохання показати докази порушення адміністрацією ігнорувалися.

Приблизно в 22:30 мій клан був видалений адміністрацією без будь якого попередження. Названа причина - за порушення правил серверу (використання читів, стороннього ПО під час битви за картель).

Оскарження бану було ще на розгляді а клан вже видалили, не розібравшись в ситуація належним чином.

Детально розібравшись в ситуації (протягом тижня) та після низки перевірок, адміністрацією було встановлено, що Ігорь Штукатурка не використовув жодного стороннього ПО. Він був оправдан.
Доказ тут.
Даного гравця було розбанено.

Тобто клан був розформований безпідставно. Прохання повернути клан VOLKOV, на момент видалення розмір общака складав 572 500 000 мільйонів гривень.
Доказ:
1687041477808.png

Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

1687041362340.jpeg

Дата походження: 12.06.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі