Розглянуто Повернення майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
20
Реакції
7
Бали
6
Адреса
[email protected]
1. Ваш нікнейм: Вадим Борщенко
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги:
Прошу розглянути справу про шахрайство, внаслідок якого я втратив ігрове майно на суму 15 000 000 (15кк). Існує обґрунтована підозра, що вказані кошти або еквівалентне їм майно (зокрема автомобілі) були передані зловмисником на інші акаунти для приховування слідів злочину. Прошу провести ретельну перевірку транзакцій та посприяти поверненню втраченого капіталу.

Шановна адміністрація!

Звертаюся до вас із великою повагою та надією на вашу підтримку. Я щиро люблю наш проект і присвятив йому величезну частину свого часу — на моєму акаунті вже понад 1666 ігрових годин.

Весь цей час я чесно працював, займався перекупом і крок за кроком будував свій шлях. Для мене ці 15 мільйонів — це не просто цифри в статистиці, це результат моїх старань, безсонних ночей та щирого захоплення грою. Коли стався цей прикрий інцидент з обманом, для мене це стало справжньою трагедією. Чесно зізнаюся, я дуже емоційно це переживав, навіть до сліз, адже втратити те, у що вклав стільки душі, дуже боляче.

Зараз мені важко знаходити мотивацію для гри, але я дуже не хочу залишати нашу спільноту. Тому я дуже прошу вас, будь ласка, проявіть людяність та допоможіть розібратися:

Перевірте, будь ласка, логічні дані: чи не було передачі віртів або автомобілів зловмисником іншим гравцям.

Якщо це можливо, допоможіть із поверненням майна. Це поверне мені віру в справедливість і бажання розвиватися на проекті далі.

Я вірю у вашу компетентність і доброзичливість. Дякую вам за вашу нелегку працю та за те, що робите наш сервер кращим. З нетерпінням чекаю на вашу відповідь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/скам-на-15кк.383615/
5. Дата порушення: 27.03.26

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Напишіть в особисті повідомлення Діскорд sergoooo444

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,803
Бали
253
Вирішено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі