В очікуванні Повернення прав ігровим помічникам

Даня Охрімчук

Ст.Адміністратор у відставці | Південна Україна
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
420
Реакції
465
Бали
123
Вітаю! Сьогодні, граючи на 05 сервері, я двічі потрапив у ситуацію, коли потребував допомоги адміністрації. Перший раз я перевернув фуру та не міг продовжити роботу. Написав у репорт, але отримав відповідь від ігрових помічників, що адміністраторів онлайн немає. Пізніше, під час доставки замовлення, я знову застряг і звернувся в репорт, але ситуація повторилася - допомогти ніхто не зміг через відсутність адміністраторів. Тому пропоную повернути ігровим помічникам можливість допомагати гравцям.

КОМУ ПОДОБАЄТЬСЯ ІДЕЯ ТИСНІТЬ СТРІЛОЧКУ ДО ВЕРХУ

[CLICK] [CLICK]

Останнє редагування:

Аліса Скляренко

Південна Україна
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
162
Реакції
193
Бали
88
Як колишній адмінстратор та гравець, який на цьому проєкті із самого початку, хочу висловити свою думку.

Зазвичай у гравців питання, які потребують саме дій старшої адміністрації. Перекинувся на фурі, застряг, ДМ, баги і т.п. Питання, на які можна дати розгорнуту відповідь, досить мало.

А оскільки ігровим помічникам, не дивлячись на нову систему, тож зробити норму по репортах, то вони починають виключно фармити репорти, на які ніяк не зможуть відреагувати, окрім якихось скриптових текстів.

І таким чином нова система погіршила гру для РП гравців.

Стати тепер адміністратором дійсно важко, а задоволення від цього буде досить мало, а іноді взагалі його не має.

Наразі є постійний дефіцит -- Гарних лідерів фракцій та гарних адміністраторів. Оскільки гравці не бажають йти на посади по низці причин.

Відповідно до вище сказаного, я за зміну системи в цілому. Як для лідерів, так і для адміністрації.

П.С. для керівництва: Чорного лебедя іноді можна уникнути, а то й спрогнозувати.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі