Розглянуто Повне НОНРП I D - 269

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сева Чижик

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
50
Реакції
59
Бали
165
1. Сева чижик(94147)
2. Деніс вовк(40488) Максим грім(109204)
3.СБУ
4. Данні працівники затримали без жодних відігровок, не зʼясували особу, не пояснили нічого.
Порушили етапи затримання та процедуру передбачену 52 статею КпКУ. Також щодо розшуку - так він був за попередні дні, але я знаходився в масці і вони не могли бути впевнені що це саме я.
До того ж здійснювали обшук не маючи відповідної підстави та не пояснивши мені їх. Вони є НЕкомпетенті, бо не знали аналог статті 1.3 до законодавству України якою мали керуватись і не назвали вагомих причин чи підстав пропуску певний етапів затримання.
Прошу здійснити перевірку дій СБУ.
Так у мене була стаття розшуку але я просто стояв біла автосалону з друзями. Прошу запросити відкат затримання у працівників так як у мене він не писався тому що не завжди виходить писати відкати через нестачу місця.
Спаганили вечір такого дня як день незалежності. Дякую за розгляд.
5. https://ibb.co/8gRDb5p7

Олександр Адамс.

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
744
Реакції
189
Бали
159
Вітаю!

Переглянувши відеодоказ працівника Деніса Вовка порушень правил не виявлено.
Про те якщо ви вважаєте що під час затримання порушено законодавство, ви можете звернутись до прокуратури

ВІДМОВЛЕНО

Олександр Адамс.

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
744
Реакції
189
Бали
159
Вітаю!

Гравець Деніс Вовк [40488] отримує покарання у вигляді деморгану строком на 20 хвилин

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі