Мурад Мухаджі
Отаман
- Реєстрування
- 1 Жов 2023
- Дописи
- 132
- Реакції
- 27
- Бали
- 31
1. Нікнейм гравця: Глеб Вінстон
2. Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
3. Клан порушника: N1NTENDO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: N1NT3NDO
5. Суть скарги: стояв на контах, та Глеб Вінстон, почав погрожувати Моєму Лідеру клана Аліку Саакашвілі, Данний гравець в мене є відкат, як він не ОФФТОПОМ КАЖЕ ПРО ТЕ ЩО АЛІК СААКАШВІЛІ Є ЛІДЕРОМ КЛАНУ, Покажу ЗГА в діскорді. Також в мене є ідентична скарга, де погрожував Гравець на ім'я Слава Мальборо і получив бан 20 днів помоєму, Скарга. прошу шановного ЗГА на ім'я Міша Ведмідь перерозглянути скаргу на данного гравця а саме за
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
- 5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів та видати покарання,
також у данного граця НОНРП Нік а саме
присутні російські літери / російськомовний нікнейм.
Приклад: Петр, Федр, Ілья, Аликсей, Татьяна, Миша, тощо.
Також хочу взяти до уваги, що данний гравець створив клан в честь КАЦАПСЬКОЇ ГРУПИ Імені БАСТА, Також хочу доречити, що у нас також нінтендо, і коли БУВ другий ЗГА нам сказали що це заборонено, Назва нашого Клану взята із популярної приставки 00-х Нінтендо Свіч
Докази що в данного гравця Клан Взяти з КАЦАПСЬКОГО ГУРТУ- тут Клік
6. Докази (скриншот/відео): Чікі пікі
7. Дата порушення: 19,10,2025
2. Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
3. Клан порушника: N1NTENDO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: N1NT3NDO
5. Суть скарги: стояв на контах, та Глеб Вінстон, почав погрожувати Моєму Лідеру клана Аліку Саакашвілі, Данний гравець в мене є відкат, як він не ОФФТОПОМ КАЖЕ ПРО ТЕ ЩО АЛІК СААКАШВІЛІ Є ЛІДЕРОМ КЛАНУ, Покажу ЗГА в діскорді. Також в мене є ідентична скарга, де погрожував Гравець на ім'я Слава Мальборо і получив бан 20 днів помоєму, Скарга. прошу шановного ЗГА на ім'я Міша Ведмідь перерозглянути скаргу на данного гравця а саме за
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
- 5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів та видати покарання,
також у данного граця НОНРП Нік а саме
присутні російські літери / російськомовний нікнейм.
Приклад: Петр, Федр, Ілья, Аликсей, Татьяна, Миша, тощо.
Також хочу взяти до уваги, що данний гравець створив клан в честь КАЦАПСЬКОЇ ГРУПИ Імені БАСТА, Також хочу доречити, що у нас також нінтендо, і коли БУВ другий ЗГА нам сказали що це заборонено, Назва нашого Клану взята із популярної приставки 00-х Нінтендо Свіч
Докази що в данного гравця Клан Взяти з КАЦАПСЬКОГО ГУРТУ- тут Клік
6. Докази (скриншот/відео): Чікі пікі
7. Дата порушення: 19,10,2025