Відмовлено Повторна скарга на нон-рп затримання та необ'єктивний розгляд першої скарги [ГА-у]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Лишевський

Будь-які дії мають свої наслідки
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
91
Реакції
81
Бали
63
Веб-сайт
vk.com
Нікнейм адміністратора: сергій пасечник
Особистий нікнейм: Олег Лишевський
Суть скарги:
Під час рольового процесу я перебував біля ГУП зі зброєю в руках. Однак, зброю не було використано проти будь-кого, і я не вчиняв жодних злочинних дій. Проте співробітники поліції Володимир Сумський затримали мене без будь-яких рольових підстав. У правилах сервера немає заборони на носіння зброї в руках без відігравання, а також у Кримінальному кодексі штату немає статті, що передбачає покарання за цю дію. На мої спроби роз'яснити ситуацію в рамках RP співробітники поліції не відреагували і безпідставно відправили мене в КПЗ, що є порушенням рольового процесу і кваліфікується як "нон-рп затримання".

Причина повторної скарги: Моя перша скарга була відхилена з необ'єктивних причин. У відповіді модератора не було надано конкретних підстав відмови, а рішення виглядало як упереджене або винесене в особистих інтересах. Прошу переглянути розгляд скарги відповідно до правил сервера і без особистої зацікавленості.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд»
Дата походження: 30.03.2025​

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
У вас відсутня ліцензія на зброю, на отримання ліцензії можете подати
Тут
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі