Розглянуто Повторна скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:214956
3. Суть скарги:Вітаю!Їхавши на ТК на зустріч мені вилетів автомобіль чим спричинив ДТП,після моєї зупинки дана особа почала мене витягати з авто та наносити мені тілесні пошкодження,так як була загроза моєму життю я застосував до нього зброю у випадку самооборони,далі розпочинається саме цікаве підбігає його подруга і починає мені говорити що вона адмін на 2 акаунті і зараз видасть мені бан! Далі все спілкування можна бачити на доказах!
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
тай код0:01-0:04-гравець говорить що вона адмін
0:09-0:15-гравець запитує чи хочу я бан тим самим порушивши пункт правил 5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин
0:42-1:00- гравець говорить що адмін на 2 акаунті 5.24. "Введення в оману гравців" - Заборонено вводити в оману гравців. | Мут 30-90 хвилин / Бан до 15 днів
7.8. Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі, Discord, і других оффіційних соцмережах, а також від його імені вступати в будь-які взаємодії з гравцями. На розсуд головного адміністратора. | Бан від 21 дня
3:46-4:39-я задав запитання то повинна знати правила проекту,так як її знайомий був вбитий йому заборонено повертитися на місце смерті,на що дана особа просто взяла і нарушила RP-процес і вийшла тим самим порушивши пункт правил 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів - в нас з даним гравцем була RP Ситуація,а саме дтп та вирішення подальших дій!!!

045. Дата порушення:06.01.2026

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,710
Реакції
559
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець 214956 Отримає покарання: /pban 30
5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин

5.24. "Введення в оману гравців" - Заборонено вводити в оману гравців. | Мут 30-90 хвилин / Бан до 15 днів
7.8. Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі, Discord, і других оффіційних соцмережах, а також від його імені вступати в будь-які взаємодії з гравцями. На розсуд головного адміністратора. | Бан від 21 дня
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі