Оскаржено Повторне вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
36
Реакції
47
Бали
21
Адреса
[email protected]
1. Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): @lomb23
4. Суть скарги: Вибачте будь ласка, я це зробив на емоціях. Я розумію, що чинив не правильно. Прошу будь ласка зняти з мене покарання. Обіцяю, що більше такого не повториться та я більше не буду проявляти порушення правил будь-якого роду. Прошу надати оскарження як перший і останній раз. Тому що діскорд мені потрібен для гри. Дякую, якщо ви мене правильно зрозумієте.
5. Доказ: (скриншот/відео): тут
6. Дата походження: 09.03.2025

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
733
Бали
253
Як модератор 01 серверу, який приймав участь у обговоренні доцільності видачі вам покарання, хочу залишити свій коментар перед розглядом скарги.

Повідомлення, за яке ви отримали покарання, містило лише два слова: "Цигани" і доволі таку сувору образу, яка зумовлює расизм. Потім при подачі свого
першого оскарження за це блокування, яке вам відмовили, ви вказали:
...адже я маю певну ненависть до цих людей (Циганів)...
Це є проявом ксенофобії. На серверах Discord нашої гри заборонено проявляти образи у будь-яких видах до будь-кого, і тим паче до етнічної групи. Ви, як заступник лідера такої фракції, як СБУ, мали розуміти, що і куди пишете. Вважаю вашу поведінку абсолютно неприпустимою. Хочу, щоб ви звернули увагу на слова, які я виділив червоним кольором у пункті 9, за який ви отримали покарання:
9. Вихваляння і висвітлення в позитивному світлі нацизм, фашизм, рашизм, реваншизм, геноцид, расизм, тощо.
Карається: перманентне блокування на всіх Discord серверах
без можливості оскарження.

Очікуйте розгляду скарги від Senior Moderator 01.

Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
36
Реакції
47
Бали
21
Адреса
[email protected]
Як модератор 01 серверу, який приймав участь у обговоренні доцільності видачі вам покарання, хочу залишити свій коментар перед розглядом скарги.

Повідомлення, за яке ви отримали покарання, містило лише два слова: "Цигани" і доволі таку сувору образу, яка зумовлює расизм. Потім при подачі свого
першого оскарження за це блокування, яке вам відмовили, ви вказали:

Це є проявом ксенофобії. На серверах Discord нашої гри заборонено проявляти образи у будь-яких видах до будь-кого, і тим паче до етнічної групи. Ви, як заступник лідера такої фракції, як СБУ, мали розуміти, що і куди пишете. Вважаю вашу поведінку абсолютно неприпустимою. Хочу, щоб ви звернули увагу на слова, які я виділив червоним кольором у пункті 9, за який ви отримали покарання:

Очікуйте розгляду скарги від Senior Moderator 01.
п.Бейтман, я вже без вашої допомоги знаю, що я порушив. Я звичайно дякую, що ви про це повідомили. Я розумію, що оскарження неможливе, але все таки я надіюсь на оскарження. Також хочу вас запитати, адже ви були учасником обговорення мого покарання, ви вважаєте, що слово, яке я сказав аж дуже образливе? Це вони і є насправді за моєю думкою. Там була згадка про них у хорошому контексті, я висловив свою думку, не знаючи, що це АЖ НАСТІЛЬКИ образливе слово (Тим більше я нікого не закликав ненавидити цих людей). Я вже зрозумів, що мені краще не треба було це говорити. Я вже зробив певні висновки, так як мене зняли з посади. Зараз я просто хочу хоча б оскарження діскорду, щоб просто грати.

Останнє редагування:

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
733
Бали
253
п.Бейтман, я вже без вашої допомоги знаю, що я порушив. Я звичайно дякую, що ви про це повідомили. Я розумію, що оскарження неможливе, але все таки я надіюсь на оскарження. Також хочу вас запитати, адже ви були учасником обговорення мого покарання, ви вважаєте, що слово, яке я сказав аж дуже образливе? Це вони і є насправді за моєю думкою. Там була згадка про них у хорошому контексті, я висловив свою думку, не знаючи, що це АЖ НАСТІЛЬКИ образливе слово (Тим більше я нікого не закликав ненавидити цих людей). Я вже зрозумів, що мені краще не треба було це говорити. Я вже зробив певні висновки, так як мене зняли з посади. Зараз я просто хочу хоча б оскарження діскорду, щоб просто грати.

Моє рішення щодо жорстокості сказанного вами ніяк не впливає. Якщо прогуглити слово, яке ви використали як образу етнічної групи, а саме циганів, то ось що видасть офіційне джерело:
1741547264003.png
Навіть якщо ви вважаєте, що ваше повідомлення не мало на меті закликати до ненависті, воно все одно містило образливий зміст. Ми не можемо дозволяти такі висловлювання. На жаль, правила сервера не передбачають можливості оскарження за порушення пункту 9. Це зроблено для того, щоб забезпечити комфорт для усіх учасників.

Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
36
Реакції
47
Бали
21
Адреса
[email protected]
Моє рішення щодо жорстокості сказанного вами ніяк не впливає. Якщо прогуглити слово, яке ви використали як образу етнічної групи, а саме циганів, то ось що видасть офіційне джерело:
Навіть якщо ви вважаєте, що ваше повідомлення не мало на меті закликати до ненависті, воно все одно містило образливий зміст. Ми не можемо дозволяти такі висловлювання. На жаль, правила сервера не передбачають можливості оскарження за порушення пункту 9. Це зроблено для того, щоб забезпечити комфорт для усіх учасників.
Не впевнений, що корінний "циган" має гру UKRAINE GTA та чи взагалі в нього є комп'ютер. Неодноразово бачив в профілях "п***** цигане", ви з ними розібрались? Я не знав, що ви настільки захищаєте права таких людей. Насамперед ненависть до них в мене, тому що вони порушують спокій громадян у людних місцях та не ознайомлені з правилами етикету чи правил хоча б якоїсь поведінки (пояснення моєї ненависті до них)

Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
36
Реакції
47
Бали
21
Адреса
[email protected]
Зворотнє я доказувати не буду, тому що зараз я прошу вибачення за образи цих людей у відкритому доступі. Це були просто докази. Я розумію, що вчинив погано і більше таке не повториться

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі