Розглянуто Повторне звернення щодо повернення коштів (60кк) після розгляду скарги №2083

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

oles

Отаман
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
58
Реакції
26
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Любомир Мирний
  2. Особистий нікнейм:Олесь Пилипів
  3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністраціє! Я, гравець (Олесь Пилипів), звертаюся повторно з приводу скарги №2083. Раніше я подавав скаргу щодо шахрайських дій гравця Радік Бендера (ID 6895283), який ошукав мене на 60,000,000 (60кк) ігрової валюти. Адміністрація розглянула скаргу та повідомила, що порушник отримав покарання, проте питання повернення коштів залишилося невирішеним. Прошу Вас розглянути можливість повернення втрачених 60,000,000 ігрових коштів на мій акаунт, оскільки я постраждав у результаті шахрайських дій іншого гравця. Дякую за увагу та сподіваюся на справедливе вирішення ситуації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№2083-Скам.336215/
  5. Дата походження: 25.10.25

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Адміністратори, котрі розглядають скарги на обман лише видають покарання згідно з правилами серверу та передають далі для розгляду ГА / ЗГА аби переглянути ситуацію та повернути майно, котре було втрачено шляхом обману. Очікуйте розгляду від Головної адміністрації.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі