Відмовлено Повторне оскарження блокування акаунту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
64
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максик Абдурахматович 6052
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги: повторне оскарження:
Вітаю шановна адміністрація!

Я, Максик Абдурахматович, звертаюся з повторним оскарженням блокування мого акаунта.

Попереднє оскарження я подавав одразу після отримання покарання, через що мені було відмовлено з формулюванням, що минуло недостатньо часу з моменту блокування. На сьогоднішній день пройшов приблизно місяць, тому прошу ще раз розглянути мою ситуацію.

Я повністю визнаю свою провину та усвідомлюю, що продаж віртуальної валюти є серйозним порушенням правил проєкту. За цей час я добре обдумав свої дії, зробив висновки та щиро шкодую про вчинене. Я розумію, що мої дії могли нашкодити економіці проєкту та чесній грі інших гравців.

Також, внаслідок блокування мого акаунта я повністю втратив внутрішньоігрове майно: котедж та квартиру в місті Харків (Тетріс) загальною вартістю приблизно 1 мільярд внутрішньоігрової валюти. Я розумію, що це є прямим наслідком мого порушення, і приймаю це. Мені дуже прикро усвідомлювати втрату майна, у яке було вкладено багато часу та зусиль, і саме це стало для мене додатковим уроком та підтвердженням серйозності допущеної помилки.

Я дуже ціную цей проєкт, адже граю на ньому тривалий час і завжди намагався дотримуватися правил. Дане порушення було одноразовою помилкою, яка більше ніколи не повториться. Я готовий нести відповідальність і суворо дотримуватися всіх правил у майбутньому.

Прошу вас, якщо це можливо, розглянути варіант пом’якшення покарання та зменшення терміну блокування. Я не прошу повного зняття бану, лише прошу дати мені шанс довести своєю поведінкою, що я зробив правильні висновки.

Наразі вийшло зимове оновлення, і мені дуже хотілося б мати можливість пограти разом із друзями та знову бути частиною спільноти цього проєкту.

Дякую за витрачений час і увагу до мого звернення. Сподіваюся на ваше розуміння.

З повагою,
Максик Абдурахматович
4. Доказ отримання покаранння(скриншот/відео): прикріплю нище
5. Дата порушення: 04.12.2025

Вкладення

• UKRAINE GTA 05.12.2025 0_15_01.png
    UKRAINE GTA 05.12.2025 0_15_01.png
    822.5 Кб · Перегляди: 52

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Порушення, за яке ви отримали блокування, а саме продаж віртуальної валюти, є одним із найсерйозніших порушень правил проєкту. Такі дії напряму шкодять ігровій економіці, порушують принципи чесної гри та підривають довіру до проекту з боку інших гравців. Саме тому подібні порушення караються максимально суворо та не передбачають лояльного підходу навіть у разі визнання провини.
Факт того, що з моменту блокування минув приблизно місяць, не є достатньою підставою для пом’якшення покарання за дане порушення. Адміністрація дотримується чіткої позиції щодо порушень, і термін блокування у подібних випадках не переглядається.

Втрату внутрішньоігрового майна, про яку ви зазначили, адміністрація розцінює як прямий та закономірний наслідок ваших дій. Компенсація або врахування вартості втраченого майна при перегляді покарання правилами проекту не передбачені.
Ваші пояснення, визнання провини та обіцянки дотримуватися правил у майбутньому були взяті до уваги, однак вони не змінюють тяжкості вчиненого порушення та не є підставою для скорочення терміну блокування або зміни виду покарання.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі