Зачинено Повторне оскарження блокування 6000 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Любчик

Отаман
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
30
Бали
23
Вік
24
1. Ваш нікнейм: Любчик Картер

2. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик

3. Суть скарги: 2022 - 2023 рік ! Закинув гроші в цю гру і вирішив купити собі скін ! Деякий час не грав в цю гру і ось захожу пограти , отримати позитивні враження від гри від оновлення , але чомусь до мене прилетіло два відміни та почали кричати ( Шавной гравець , а звідки у вас цей скін !!! Вас буде заблоковано якщо ви його нам не віддасте !!!
Так як я не грав довгий час я і не зрозумів що навіть сталось ! Потім після розмови з адміністрацією в дс мене заблокували та сказали написати оскарження на форум і мене розблокують ! Цього не сталось )
Суть в чому : чому я гравець який не порушував правил маю бути заблокований ?
Якщо розробники цієї гри зробили помилку то чому я гравець маю бути через це покараний ?
Чому я гравець задонатив кошти в гру та купив собі скін і проект його забирає через свою ж помилку ?
Я не маю бажання сваритись ! Я хочу чесно вирішити це питання ! Якщо проект зробив помилку то чому не можна запропонувати обмін на інший скін ?
Я звичайний гравець який в 2022 - 2023 році приносив лиш позитивні емоції для гравців! Роблячи конкурси для гравців ! Дарувавши нітро гравцям цього проекту і задонативши в цю гру не маленьку сумму
Після цього просто кидають в бан та вимагають повернути майно …

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 13.07.2026

Вкладення

• IMG_5021.jpeg
    IMG_5021.jpeg
    334.4 Кб · Перегляди: 20

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
936
Реакції
355
Бали
123
Вітаю

Відповідь було надано в минулій скарзі та в особисті повідомлення Telegram.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі