Схвалено Повторне оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Лука Архангел
  2. Особистий нікнейм: Мішаня Кріптоман
  3. Суть скарги: Не згоден з вердиктом ЗГА, тому що ОБРАЗИ РІДНИХ не було, я жодного погано слова про маму не сказав, ситуація була така, що я під'їхав до людини і відразу почув від неї образи в свою сторону, у відповідь я сказав: "беззубий виб**док, я твою маму (потім я згадав, що я в грі, а не в діскорді і ображати або згадувати рідних категорично заборонено) і сказав: "ой", тобто контекст був в тому, що мене почали ображати, у відповідь я сказав: "беззубий виб**док, я твою маму, ой" також в діскорді автора скарги на мене було дуже багато флуду, це теж затрудняє розгляд скарги, але БЕЗЗАПЕРЕЧНО лише те, що ОБРАЗИ рідних не було, лише ЗГАДКА, тобто покарання яке можна видати це: 5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів.
    Прошу перевидати мені покарання у вигляді муту, тому що бан 7 днів за слово: "мама" це занадто суворе покарання, на майбутнє постараюсь не вступати в діалог з такими "людьми", які самі ж і починають провокувати, а потім ще й заливають скарги, які не мають нічого спільного з реальністю, тому що можу ще раз повторити, що ОБРАЗИ рідних не було.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Образи-не-було.340870/#post-1368265
  5. Дата походження: 09.11.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі