Схвалено Повторний запит на розблокування облікового запису Discord

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Любомир Пасічний

Колишній Адміністратор | 01
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
323
Реакції
58
Бали
31
1. Сервер у діскорді:UKRAINIE GTA | 01 сервер
2. Нікнейм теха:Невідомо
3. Особистий нікнейм (Discord):dushka6666
4. Суть скарги:
Доброго дня,

Повторно звертаюся з проханням щодо розблокування мого облікового запису у Discord. Одержавши попередню відповідь щодо строків розгляду скарг, я розумію, що зазвичай скарги, які подаються після 7 днів, не підлягають розгляду.

Проте, хотів би звернути вашу увагу на те, що у
Правила подачі теми передбачено винятки з цього правила в певних обставинах, коли ситуація потребує особливої уваги та розгляду.

Моя ситуація виникла дещо специфічно, адже мій обліковий запис був заблокований приблизно +/-175 днів тому, і ця проблема залишається невирішеною. Попередня відповідь не надала роз’яснень щодо причин блокування облікового запису.

Моє бажання повернутися до спільноти та використовувати мій старий обліковий запис у Discord залишається незмінним. Важливо для мене отримати обґрунтоване та справедливе рішення у цій ситуації.

Прошу Вас врахувати цей виняток з правил у випадку, коли ситуація потребує спеціального розгляду через свою унікальність та тривалість.

Також я б хотів співпрацювати надавши додаткову інформацію для вирішення цієї проблеми.

У той момент, коли мій обліковий запис був заблокований, я втратив свою посаду Адміністратора 01 проекту та не отримав жодних роз’яснень чи повідомлень щодо причин цього блокування. Не маю жодних доказів чи підтверджень того, за що мене заблокували.Моє бажання повернутися до користування моїм старим обліковим записом у Discord не змінилося. Це пов'язано з моїм бажанням взяти участь у спільноті та продовжити свою діяльність на проекті Ukrainie GTA.

Бажаю підкреслити, що завжди поважав правила спільноти та не порушував їх. З моєї сторони, якщо були які-небудь помилки у способі спілкування, я вибачаюся за це.

Дякую за Ваш час та уважне ставлення до цього звернення.

З повагою,

Любомир Пасічний

5. Доказ: (скриншот/відео):Немає
6. Дата походження:~175днів тому

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі