- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 615
- Реакції
- 668
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
- Особистий нікнейм: Михайло Ломака
- Суть скарги: Я отримав покарання без причини, тому що в той момент в мене залагав сервер, таке буває після Pay day і через 5 секунд в мене все розлягало, в мене не вилетіла гра чи щось таке, якби я "дьоргнув би інтернет", то в мене вона вилетіла, а вона не вилетіла, в мене просто на 5 секунд залагав сервер готовий пройти любу перевірку, я вважаю, що те, що в мене особисто або сервер буває лагає, особливо відразу після Pay day лагає сервер- це не привід для блокування.
Я чесний гравець, в якого на 03 Лідерка клану, гараж, коттедж на 40 лунок, бізнес. Я граю та грав на всіх серверах битви за картель, битви за території ,битви за бізнес, мені просто немає сенсу ХОТЬ ЩОСЬ ВИКОРИСТОВУВАТИ.
Ви сказали мені, що ми поговоримо в войсі і все перевіримо, натомість я не отримав ніякої перевірки, хоча я ЧЕСНИЙ ГРАВЕЦЬ.
НІколи не думав, що можу отримати блокування свого ігрового профілю ПРОСТО ТАК, але вчора сталось саме це..
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-5882-Для-ЗГС-ГС-Неоф.330265/#post-1331612
- Дата походження: 05.10.2025