Розглянуто Повторное жб оскарження!!! ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Михайло Ломака
  3. Суть скарги: Я отримав покарання без причини, тому що в той момент в мене залагав сервер, таке буває після Pay day і через 5 секунд в мене все розлягало, в мене не вилетіла гра чи щось таке, якби я "дьоргнув би інтернет", то в мене вона вилетіла, а вона не вилетіла, в мене просто на 5 секунд залагав сервер готовий пройти любу перевірку, я вважаю, що те, що в мене особисто або сервер буває лагає, особливо відразу після Pay day лагає сервер- це не привід для блокування.
    Я чесний гравець, в якого на 03 Лідерка клану, гараж, коттедж на 40 лунок, бізнес. Я граю та грав на всіх серверах битви за картель, битви за території ,битви за бізнес, мені просто немає сенсу ХОТЬ ЩОСЬ ВИКОРИСТОВУВАТИ.
    Ви сказали мені, що ми поговоримо в войсі і все перевіримо, натомість я не отримав ніякої перевірки, хоча я ЧЕСНИЙ ГРАВЕЦЬ.
    НІколи не думав, що можу отримати блокування свого ігрового профілю ПРОСТО ТАК, але вчора сталось саме це..

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-5882-Для-ЗГС-ГС-Неоф.330265/#post-1331612
  5. Дата походження: 05.10.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Враховуючи те, що є суперечка між двома сторонами і немає відео-доказів з вашої сторони, блокування оскаржується до 4 днів.
Беру до уваги що іноді бувають проблеми з інтернетом, але щоб уникнути подібних випадків у майбутньому, раджу завжди мати відкати. Це допоможе довести свою правоту, якщо виникнуть схожі ситуації.

Наступного разу, якщо таке повториться без жодних доказів та у вас знову не буде відкатів, обліковий запис може бути заблокований без можливості оскарження.

Ваш термін блокування закінчується завтра - після цього ви зможете повернутись у гру.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі