Відмовлено Погарячкував

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Борецький

Шановний гравець
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
85
Реакції
35
Бали
31
Нікнейм адміністратора: Ростислав Романов
Особистий нікнейм: 71723
Суть скарги: я трохи погарячкував і захотів піти з проекту і тому написав в репорт ( хочу бан половина адмінів ***********************************и ) за це мені дали бан на 4 дня але зараз я усвідомив що зробив так ч розумію що я порушив що відповідальність за мої дії несу тільки я і за все сказане теж так я розумію що якщо я погарячкував і написав це то це не знімає відповідальності але я хочу попросити вибачення перед всією адміністрацією за мої дії так я розумію що в мене до цього були порушення в сторону адміністрації але всеж хочу ще раз вибачитися і попросити зняти блокування на наступний раз якщо знімите блокування то обіцяю ввічливо ставитись до адміністрації і думати добре перед тим як щось робити прошу вас зняти бан чі хотяж скоротити до муту покарання
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:27.03.2025

Ростислав Романович.

ГС Зльот | Ст.А | С ДКВС/ЗСУ | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
493
Реакції
231
Бали
103
Вітаю шановний гравець дивлячись на вашу історію покарань та відношення до всього складу адміністрації серверу вам було виданий мінімальний термін бану тому відбувайте термін покарання. Але можливо ГА/ЗГА прийме ваші вибачення та пом'якшить вам покарання.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА,,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі