Розглянуто Пограбування в афк режимі R-1668

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм порушника: 92066
3. Суть скарги: Відходила від компа а коли повернулася то побачила як гравець закував мене в стяжки та вилучив зброю. Й все це без будь яких відігровок з повним порушенням всіх пунктів правил, але нажаль відкат не спрацював, тож довести порушення можна лиш запросивши відкат у гравця згідно пункту правил
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10
Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
Як доказ надаю скрін з гри, де в чаті видно повідомлення про вилучення 5 шт М4.
Повертати втрачене мені не потрібно, але для справедливості прошу запросити відкат у гравця, та за його відсутності видати належне покарання. Адже саме таки гравців порушують атмосферу гри, беручи в стяжки, грабуючи та залишаючи гравців в афк в тих стяжках, після чого окрім пограбування, ще можна й оказатися в деморгані, якщо раптово вилетить гра чи вимкнуть світло.
Скаргу подаю тут, адже гравець, який мене грабував, був з мого клану та відразу вийшов з нього й наразі без клану, або вступив до іншого

4. Доказ порушення (скриншот/відео): В чаті видно повідомлення про вилучення
5. Дата порушення: 01.03.26

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
352
Реакції
180
Бали
103
Вітаю.
Гравець 92066 отримує покарання згідно правил неоф.
А саме
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
Бан на 3 дні

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі