Розглянуто Пограбування | R-2407

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Вер 2025
Дописи
20
Реакції
88
Бали
78
1. Ваш нікнейм: Аделіна Нікончук 102188
2. Нікнейм порушника: По логах
3. Назва клану порушника: Не знаю

4. Суть скарги: Я стояла афк біля Центрального ринку десь з 23:00, на скільки я пам'ятаю, то в мене коштів на руках було 11кк з копійками, коли я сьогодні захожу знову стати афк, то бачу - що у мене 10 994 302, як кошти могли зменшитись нічого не купуючи? Тому прошу шановну адміністрацію, переглянути мої логи, та запитати відео откат в гравця/гравців мого пограбування. Прошу щоб гравці компенсували все що вкрали

5. Доказ порушення (скриншот/відео): -
6. Дата порушення: 21.05.2026

Останнє редагування:

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,248
Реакції
379
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу надаю вердикт:
Гравець Джек Вільмський#105021 отримує Блокування на 7 днів за порушення правил Неоф.Організацій:

3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує Бан на 7 днів до надання відео доказу.
В разі надання доказу та він підтверджує порушення - блокування залишається.
В разі надання доказу - та порушення не підтверджуються - блокування знімається.
В разі ігнорування надання фрапсу - блокування залишається.

У гравця є 12 годин для надання відеодоказів з моменту блокування аккаунта. Якщо не буде доказів - блокування залишається.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі