Розглянуто Погрози розправи в реальному в житті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ендрю Ткач

Козак
Реєстрування
2 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
14
Бали
13
Вік
24
  1. Нікнейм гравця: Моджахед Абсалютовіч
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Боклан
  3. Суть скарги: Я полковник ЗСУ і я побачив переше порушення коли він їздив на свому транспорті на ВЧ ,я сказав шо так не можна , він обманув шо воно ззареєстровано (пізніше він сказав шо це його брат нас Обманув(матом)) Тобто його брат грав на його акаунті по його словам, я видав догану за обман, потім через числені порушення я йому видав другу (всі догани в мене з доказами є), але потім після другої догани він начав неадекватно виссловлюватися і сказав мені ж тепер нічо не буде і начав ображати мій голос та сказав шо в житті мене побив би(матом) я знайшов дс його шоб спитати для чого ти це сказав ,а він повторив це і заблочив + ображав підполковницю Катю Балбочан. я думаю що це є порушення правила "5.23. Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо."
  4. Докази (скріншот/відео):
    1. (4:20)
    2.
    3.
  5. Дата порушення: 22.10.2024

Останнє редагування:

Олексій Ксьондз

Потужний Генерал| Північна Україна
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
97
Реакції
312
Бали
68
Вітаю, переношу вашу скаргу в відповідний розділ

Павло Буданов

Не Ст.Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
134
Реакції
68
Бали
33
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу,виношу такий вердикт:
Гравець 58844 отримує покарання за попушення правила UG 5.23. Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі