Схвалено Погрози та PG/32282

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: Ігор Калашников
  2. Особистий нікнейм:Кирило Потер
  3. Суть скарги:Я стояв очікував друга з ДКВС потім до мене підійшов генерал ДКВС та зробив попередження про те щоб я покинув жовту зону я це зробив но він потім доколупався що я стою в жовтій зоні хоча я вже стояв поза жовтою зоною,потім він почав казати що мій друг який вийшов на той момент з ДКВС та стояв АФК вже двухсотий та я скоро теж буду двухсотим , мій друг приїхав та захотів розбиратися з ним чому він його вбив(на той момент як він вбив мого друга він мене прогнав від воріт та на відкаті не видно того як він його вбив), потім після того як мій друг підійшов до нього та хотів з ним поговорити він взяв хотів улетіти но мій друг почав по ньому стріляти він взяв та не почав відкривати вогонь у відповідь взяв тайзер та використав на мого друга тим саме зробив PG.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:16.05.2025
Тайм код 8:13

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець Леха Абсолют #32785 отримує покарання за:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
Гравець Кирило Потер #17612 отримує покарання за:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Гравець Ігор Калашніков #32289 отримує покарання за:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.| Деморган 15-60 хвилин
Також з данним Лідером буде проведено сувору бесіду.

Схвалено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі