Розглянуто Погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

tyomkA

Отаман
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
66
Реакції
26
Бали
21
1. Нікнейм гравця:Марсик Чикибрики
2. Особистий нікнейм:Маттео Авторитет
3. Клан порушника:KurtovFamq
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: UPTOWN
5. Суть скарги: ВІтаю шановна адміністрація, сьогодні трапився неприємна ситуація в грі, а саме гравець почав мені погрожувати. Ситуація була така, ми з моїм другом їхали на контейнери зі швидкістю 140-150 км/годину та перед нами вилетів гравець( моделька пізно прогрузилася) після чого я під'їхав вибачитися, а гравець відркив вогонь по автовці. Коли ми стояли на кораблі я підійшов до гравця і сказав грубою формою такі слова:
- Бічуган обідився що його не чайно заділи і вибачилися, а він відрив вогонь в втік в зз
після чого пішли погрози що він мені,,брюхо вскриє''. Прошу покарати гравця за цим пунктом
"Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:21.05.2025​

Вкладення

• Знімок екрана (526).png
    Знімок екрана (526).png
    1.4 Mб · Перегляди: 57

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,284
Реакції
4,100
Бали
253
Вітаю.

Гравець #53704 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Бан 2 дні

Гравець #33481 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 50 хвилин

Гравець #53704 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.22. "Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 70 хвилин

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі