Микита Прокудін
Ігровий Помічник // Північна Україна
- Реєстрування
- 25 Гру 2024
- Дописи
- 299
- Реакції
- 55
- Бали
- 73
Назва документу: Відсторонення від службових обов'язків
Адресат: Генеральний прокурор України.
Дані заявника:
Павло Макиха
Полковник СБУ| Куратор ГСУ
Контактні данні:
@makiha_1
Обґрунтування
У ході досудового розслідування встановлено, що Назар Ксьондз , 05 грудня 2025 року приблизно о 20 годині 14 хвилин, перебуваючи на службі та виконуючи службові обов’язки працівника Національної поліції України, допустив дії, що мають ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 124, ч. 2 ст. 122, ч.2 ст. 126 Кримінального кодексу України.
Відповідно до зібраних у провадженні матеріалів та доказів, встановлено, що 05 грудня 2025 року о 20 годині 14 хвилин під час проведення перевірки службової діяльності та знаходячись у форменому одязі працівника поліції, Назар Ксьондз безпідставно застосував вогнепальну зброю у сторону старшого оперативника служби безпеки, чим створив реальну загрозу його життю та здоров’ю, а також порушив вимоги законодавства щодо порядку застосування заходів примусу та службової зброї.
Чітке формулювання прохання: схвалити Відсторонення від службових обов'язків
Додатки: Кримінальна справа
Вітаю.
Переглянувши ваше клопотання,
Я не надаю вам право використання мого підпису для погодження
вашого документа про відсторонення від службових обов'язків у кримінальному провадженні №34, оскільки протокол допиту не було складено.
Переглянувши ваше клопотання,
Я не надаю вам право використання мого підпису для погодження
вашого документа про відсторонення від службових обов'язків у кримінальному провадженні №34, оскільки протокол допиту не було складено.