Відмовлено Подача на трансгендера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Самсоне

TuybikiFamQ💯
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
76
Бали
23
Мене звати Марія Каменова (твинк аккаунт). Я — трансгендерна людина, і ця ідентичність є невід’ємною частиною мого життя та історії. Моє становлення — це шлях, що складався з викликів, внутрішніх відкриттів і прагнення до гармонії із собою та світом.

З дитинства я відчував(ла), що моє самосприйняття відрізняється від того, як мене бачили інші. Довгий час це було непросто — знаходити слова, аби пояснити власні відчуття, і ще складніше було навчитися приймати їх без страху. Але з кожним роком я все більше переконував(ла) себе у тому, що бути собою — це не вада, а дар.

Мій перехід — це не лише про зовнішність, а перш за все про внутрішню свободу. Він навчив мене слухати себе, довіряти власному серцю і не боятися йти проти стереотипів. Кожен крок у цьому напрямку робив мене сильнішим(шою), мудрішим(шою) та ближчим(ближчою) до справжнього «я».

Сьогодні я намагаюся жити відкрито й чесно. Для мене важливо ділитися своїм досвідом — адже він може стати підтримкою для тих, хто зараз лише починає шлях самопізнання. Я вірю, що слова здатні надихати й лікувати, тому прагну бути голосом, який приносить надію та впевненість у власних силах.

У повсякденному житті мене захоплює [тут можна вписати: творчість, малювання, музика, спорт, комп’ютерні ігри, подорожі тощо — залежно від твоїх інтересів]. Це допомагає мені виражати себе, знаходити нові ідеї та зустрічати цікавих людей.

Моя головна мрія — жити у світі, де кожна людина зможе бути собою без осуду, страху чи упереджень. Я вірю, що зміни починаються з нас самих, і саме тому намагаюся поширювати повагу, броту та любов до різноманіття.

1758850819947.png

Останнє редагування:

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу біографію, виношу наступний вердикт: Відмовлено.

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
2.1. Персонаж, який немає страхів та хобі не може назвати себе персонажем. Не забувайте, що вороги допоможуть вам створити свій характер, старайтесь максимально описати свого персонажа. Кожна ситуація з вашим персонажем може підкреслити ваш характер у біографії.

1.1. Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

З правилами подання RP біографії можете ознайомитися за наступними посиланнями - [посилання] [посилання].

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі