Відмовлено Подвійна скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Гру 2025
Дописи
20
Реакції
16
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Папа Краймз
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Девіс( імені точно не памʼятаю) Або Назар Фаретті
3. Суть скарги:Доброго дня! Ця скарга має вміст одразу на двох людей: Назар Фаретті( Адміністратор) та (працівника СБУ )Ейден Блеквуд . Суть скарги: стою на центральному ринку, виставляю предмети на продаж( зброя чи незаконні речовини не були на продажі), як тут до мене підбігає працівник СБУ та бере в кайданки, не перевіривши мою документи. З одної сторони в мене був розшук, але як вони зрозуміли без документів що це саме я? Якщо я був в масці, яке закривало моє лице. Також працівник не показав документи та одразу почав мене виводити з центрального ринку. На мою думку тут як мінімум порушенні такі пункти як: 2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн + компенсація завданих незручностей
3.1.
Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки.
Інша частина скарги на Адміністратора, який втрутився в рп процес, та видав мені покарання під час рп процесу( скоріш за все). Перед тим як видати мені покарання,адміністратор не перевірив чи не відбувається рп процес
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
W9G_4f

5. Дата порушення:27.05.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,549
Реакції
2,319
Бали
253
Вітаю, щодо порушення адміністратора - він прийняв форму молодшого за рівнем адміністратора та він не бачив чи був РП процес і в цьому порушення нема, так як вас відкинули за порушення, яке ви зробили трошки раніше. Щодо порушення СБУ - подайте скаргу в відповідний розділ.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі