Розглянуто Подяка для гравців 04 серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Ольга Княгиня
  3. Суть скарги: Вітаю 04 сервер Ukraine GTA. 31.07.2025 я отримала шанс знову пограти на проєкті на якому мене не було пів року. Хочу висловити подяку Головному адміністратору 04 серверу-Віктору Миколайовичу. Мені надзвичайно приємно, що у Вас заявилося бажання повірити у моє щире каяття та надати шанс повернутися до гравців. Я сподіваюсь, що Ви не пожалкуєте про свою довіру до мене. Я вважаю, що моїх слів «Дуже дякую» замало у цьому випадку. Дякую і ще раз дякую…
Хочу висловити слова вдячності керівництву організації ЗСУ за можливість пограти у їхньому колективі. Дякую Денису Ланько за запрошення в організацію. Дякую колективу ЗСУ за гостинність та допомогу . Мені приємно слухати від Вас : «Подавай на Подкана!». Дякую Вам за все.

Повернувшись на проєкт, я побачила скільки багато у мене друзів, які мені допомогли як морально так і матеріально у грі. Тут не вміститься список імен людей, які вирішили підтримати гравця який починає все з нуля та має чорний список проєкту за плечима. Мені допомогли, як давні знайомі, так і нові люди з якими я познайомилась після розблокування.
Мені допомагали ті люди від яких я навіть і не могла очікувати. Ви дуже приємно мене вразили. Дякую 🫶🏻

Дякую гравцям з якими у мене були конфлікти ще до блокування за реалізацію нормального спілкування між нами. Сподіваюсь так буде і надалі. Мені би дуже хотілося щоб так і було.

Морально підтримав мене гравець на імʼя Микола Дайшенко. Саме він емоційно повернув мене у світ «Ukraine GTA”. Ця людина повірила в мене більше ніж я сама. Дякую тобі 🫶🏻.

Мені дуже приємно знову відчувати «вайб» від гри. Дякую за шанс бути з Вами 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
5. Дата походження:-

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі