В очікуванні Пожвавлення бізнесу 'Авіа-салон'

Треворр

02❤️‍?
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
63
Реакції
203
Бали
38
Доброго дня, моя пропозиція в тому, щоб оновити авіа-салон та покращити його. Проблема в тому, що саме зараз багато гравців хто хотів придбати повітряний транспорт - вже придбали його, через що прибутку в даному бізнесі іноді є, а іноді декілька днів підряд нема взагалі.
Пропоную додати:
1. Прибуток від ремонту/заправки повітряного транспорту.
2. Прибуток від спавну повітряного транспорту.
3. Зовнішній тюнінг (зміна кольору).
4. Оренда авіа транспорту від якого теж буде прибуток в бізнес.

Також пропоную додати більше повітряного транспорту бо саме в авіа-салоні, вже дуже довгий час товар не змінювався.

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
16
Реакції
19
Бали
16
За!Легкомоторні літальні апарати від 5-10кк б покращили ситуацію з авіасаланом,у мене також ж петиція щодо додавання нового літального апарату в гру для авіасалону!

піражу13

Новий гравець
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
19
Реакції
2
Бали
6
Доброго дня, моя пропозиція в тому, щоб оновити авіа-салон та покращити його. Проблема в тому, що саме зараз багато гравців хто хотів придбати повітряний транспорт - вже придбали його, через що прибутку в даному бізнесі іноді є, а іноді декілька днів підряд нема взагалі.
Пропоную додати:
1. Прибуток від ремонту/заправки повітряного транспорту.
2. Прибуток від спавну повітряного транспорту.
3. Зовнішній тюнінг (зміна кольору).

Також пропоную додати більше повітряного транспорту бо саме в авіа-салоні, вже дуже довгий час товар не змінювався.
+++

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
Все вірно, давно пора зробити прибуток від заправки та ремонту, а то получається гроші йдуть в безодню і в людини пропадають а в власника не появляються а йдуть невідомо куди. Тому ЗА

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі