Схвалено Позивна заява №23

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Гога

Шановний гравець
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
41
Бали
31
У Дніпровський суд
Від громадянина Північної України: Тимофій Подільський

Я, громадянин Північної України, користуючись своїми правами подаю позовну заяву до Дніпровського суду на [Олега Горошка ](всі відомі його дані номер житону 44191 ), пояснюючи всю ситуацію , а також додаючи всі необхідні суду докази.Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висунувши вимоги . Ситуація я стояв в роздягальні НПУ К працівник поліції а саме ( як він представився Олег Горошко ) з номером житону 44191 ударив мене таймером одягнув кайданки після чого не зачитуючи моїх прав повів до КПЗ , там я сам наголосив на адвоката він погодився викликати , але після чого він почав брехати і казати що адвокатів немає в області, потім як я взяв телефон та перевірив його слова я встанови що це брехня тож мені не відомо чи він викликаний насправді. Через декілька хвилин він починає казати що час вийшов 5 хв пройшло адвокат не вийшов на звʼязок та без встановлення моєї особи завів до кпз .

До позовної заяви прикладаю таку документацію:
1. Ксерокопію вашого паспорта: *Гіперпосилання* 2. Докази правопорушення:
/ Запросити відповідача
3. Список свідків (якщо вони є): немає
4. Номер телефону, пошта (( discord )):timofijpodilskij

Дата подання заяви: 30.08.24
Підпис позивача: __
IMG_2689.jpeg

Мирослав Мельник

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
379
Реакції
278
Бали
68
Повідомлення

м. Дніпро
30 серпня 2024 року

Ухвала суду про направлення справи на досудове розслідування

У позовній заяві №23, за обвинуваченням Олега Горошко, з номером жетону 44191, у вчиненні кримінального правопорушення, судом встановлено, що матеріали справи потребують додаткового дослідження та збору доказів.

Враховуючи необхідність уточнення обставин справи, додаткового допиту свідків та проведення судово-медичної експертизи, суд вирішив направити справу на досудове розслідування.

Справу передано до органу досудового розслідування – Генеральна прокуратура України.

Ухвала підлягає оскарженню в апеляційному порядку протягом 7 днів з дня її проголошення.

Суддя: Мирослав Мельник
Мельник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі