Відмовлено Позовна Заява №011

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
1753299566300.png

Владислава Договіренка
проживаю за адресою: м. Київ

Заява про порушення моїх прав працівником поліції​

Я, Владислав Договіренко, громадянин України, проживаю у місті Київ. Цією заявою повідомляю про грубі порушення моїх прав працівником Національної поліції Кирилом Мутиком під час мого затримання.

23 липня 2025 року мене було затримано без чіткого пояснення причин і без дотримання встановленого порядку. Я одразу повідомив про своє бажання скористатися правом на адвоката і самостійно телефонував йому, однак Кирило Мутик повністю проігнорував це. Попри мої дії, мене помістили до ізолятора тимчасового тримання без надання юридичної допомоги.

Під час затримання мені не було повідомлено, за якою саме статтею мене затримують — не було вказано ані назви, ані номера, ані з якого нормативно-правового акту вона взята. Я залишався в повній невідомості щодо підстав мого затримання.

Крім того, стало відомо, що Кирило Мутик без належних підстав вніс мене до розшуку, що вважаю самовільним та беззаконним рішенням.

Також звертаю увагу на те, що під час усього спілкування він не дотримувався офіційно-ділового стилю, дозволяв собі зверхню, грубу і неповажну поведінку, що є неприйнятним для працівника правоохоронного органу.

Прошу дати належну правову оцінку діям Кирила Мутика та вжити відповідних заходів.
Окремо прошу витребувати відеозаписи з боді-камери, яку він мав при собі під час затримання, для об'єктивної перевірки всіх обставин.

Фото з самого ІТТ

З повагою,
Владислав Договіренко
23.07.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі