Зачинено Позовна Заява №27 | Обвиновачений Олежа Чоткий, Данил Паюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
klipartz-com.png

Від громадянина Східної України - Арсен Тюрган
до інстанцій Верховного суду Східної України
26.01.2026

Позовна заява до Верховного суду

Я, Арсен Тюрган, подаю позовну заяву до верховного суду проти громадянина Східної України - Олежа Чоткий, Данил Паюк та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення 34 КПКУ 48 ККУ .

Підстави подання позову до суду: 25 січня 2026 року о 15:52 працівники національної поліції перевищили свої службових повноважень а саме використали спец. засіб тайзер коли я не чинив опір та не спробував втікати після того коли вони незаконо використали спец. засіб тайзер один почав втікати а другий сказав покинути тереторію але я не міг а тоді він тоже почав втікати я за ним побіг я спитав як покинути тереторію відповіді не було спитав працівника поліції він мене вивів за тереторію ГУНП

Вимоглива частина: прошу вас довести вину звинувачиних та покарати по всій суворості закону

Доказова частина:

*подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Арсен Тюрган
Зв'язок ((arsen2000l2/@Arsenfd45))
Підпис
esignature_cocosign.png

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,145
Реакції
1,093
Бали
253
1769469138583.png

Вітаю, Шановний громадянин, переглянувши відеодокази не було встановлено особу прівників НПУ, та ви не як не могли діснатися кто це, якщо ви бажаєте щоб особу було встановлено звереніться до розділу-Позивні заяви про вчинення злочину, та вашою заявою займуться працівники СБУ або НПУ (Підрозділи ГСУ або ДБР) з подальши відкриттям, кримінальної справи, Керуючись до Закону "Про судоустрій і статус суддів" до статті 4.5 Верховний суд розглядає всі позивні заяви, також відповідно до Конституції Східної України до статті 83, Рішення Голови Верховного суду є остаточним та оскарженню не підлягає.

Позивна заява №27 буде зачинена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі