Родіон Раскольніков
Південна Україна
- Реєстрування
- 9 Бер 2025
- Дописи
- 163
- Реакції
- 142
- Бали
- 88
Заява № 44
Я, Данило Іванович, являюся Приватним Адвокатаом та проживаю у місті Київ та є громадянином України. Цією заявою повідомляю про можливе порушення прав мого Підзахисного Микола Швед 32992, який є громадянином південої України та проживає за адресою м.Харків, вул. Людвіка Хризонтерма 28 кв.20 ,яке, на мою думку, потребує перевірки органами прокуратури.Зокрема, мій Підзахисний Микола Швед 32992 (Їхав дорогою платною магістралю а саме Київ-Харків 08.07.2026 о 18:18 Біля Пропускного Шлакбауму Люди схожі на працівників ЗСУ поряд з якими стояв на поляні вертоліт МІ-8 з зображенням Української символіки "Працівник Ден Картьє відкрив Вогонь по моєму підзахисному, без попереджувального пострілу у небо. Також поранивши важко мого громадянина. Прошу Органи Прокуратури відкрити Кримінальне провадження згідно ст.9 п.1 КПК. Також Запросити у Працівників ЗСУ відеофіксацію їхнього знаходження а саме 08.07.2026 о 18:18, що саме вони робили та з якою метою вони там знаходились, і чи було правомірною використання вогнепальної зброї в сторону мого підзахисноно. У діях працівників ЗСУ я вбачаю вчинення кримінального порушення а саме Стаття 1.3. Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю, Стаття 8.4. Перевищення посадових повноважень. Також прошу органи прокуратури провести спільні процесуальні дії з органами ДБР, повідомити мене як законого представника мого підзахисного та передати справу до суду !
Відео Доказ Вчинення кримінального злочину
Договір надання Адвокатських послуг