Відмовлено Позовна Заява №48

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Родіон Раскольніков

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
163
Реакції
142
Бали
88
Заява №__48__​

Я, Приватний Адвокат Родіон Раскольніков , проживаю у місті Київ, вул.Придорожня 6 та є громадянином України. Посвідчення видане КДК київської області 319192 Мені надійшов виклик про порушення прав від мого клієнта Артура Морґана, Громадянина Південої України, який зареєстрований за адресою м.Київ, вул. Незалежності 23 кв.3 , номер паспорта 64211. Були порушенні права мого громадянина 15.07 о 19:03 а саме працівниками СБУ полковником Ейден Блеквуд який надав злочиний наказ розібратись з моїм клієнтом, котрий приїхав на урочисту подію до Дня Української державності котрий проходив за адресою м.Київ вул. Незалежності 25, Полковнику СБУ не сподобалось що мій клієнт після зміни приїхав на робочому автомобілі "Аварійної Газової Служби" Підійшовши до мого клієнта сказав фразу " Тіряйся " прошу Органи прокуратури оцінити вчинок подальший плковника Блеквуда. Де в подальшому підійшли до мого клієнта працівники СБУ та наказали надати документи ними були:
1.Максим Кльопа номер Жетона (69327)
2.Олег Потужний Номер Жетона (62983)

На вимогу працівників Артур вийшов з автомобіля йому було повідомлено про затримання за статею "Не покора" в діях працівників СБУ я вбачаю
1. Порушення Статуту СБУ : ([1.20] Виявляти поведінку, яка не відповідає співробітнику внутрішніх органів
[1.23] Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав [1.33]
Співробітнику забороняється не слухати накази командирів і керівників. |Виняток: якщо накази порушують статут/закони тощо.
Згідно стутуту СБУ бачу, що 1.33 навіть якщо Наказ злочиний том його забороняється виконувати , працівники Кльопа та Потужний порушили по перше своє головне правило " Статут " згідно з нима вони немали права виконувати цей наказ та повідомити Генерала СБУ або Контрольючі органи, що на них чинять тиск їхнє керівництво!

Щодо Ейдена блеквуд вбачаю порушення Статей КПКУ:

Стаття 8.4.
Перевищення посадових повноважень
  1. Вчинення посадовою особою дій, які явно виходять за межі її повноважень і спричинили значну шкоду правам громадян чи інтересам держави, карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років.

Щодо Працівників Максима Кльопа та Олега Потужного вбачаю порушення ККПУ:
Стаття 9.4.
Незаконні затримання, взяття під варту, арешт
  1. Незаконне затримання, тримання під вартою або арешт караються позбавленням волі на строк від 3 до 5 років
Стаття 3.4. Відмова в наданні громадянину інформації
  1. Неправомірна відмова посадової особи надати інформацію, необхідну громадянину для реалізації його прав, або надання завідомо неправдивої чи неповної інформації, що заподіяло шкоду, карається позбавленням волі на строк від 6 місяців до 2 років.
Стаття 2.2. Незаконне позбавлення волі
  1. Незаконне утримання особи без її згоди та без належних правових підстав, без переміщення потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 2 до 4 років.
Вимагаю зі своїм клієнтом про беззуперечне ставлення до розгляду справи органами прокуратури, слідкувати аби на мого підзахисного не чинився тиск з боку органів СБУ також прошу надати відео
Докази щодо Кримінального порушення а саме копію надсилаємо до Прокуратури:

Електроний Носій з Доказами злочину

00:00-00:33-00:47 затримання за непідкору
1:05-1:45 може говорити полкан як хоче
2:35-2:50 штрафів і РОЗШУКУ немає!!!!
3:05-3:27 Запитую чи передав матеріали
4:15-4:30 Запитую в іншого працівника
4:40 відкрив КПК
5:00-5:20 Запитую ще раз чи є матеріали справи
6:30-6:45 за непідкору
7:20 10.9
7:30-7:40 видно розшук
8:32 Статті

Договір надання Адвокатських послуг

Прошу Органи прокуратури надати мені відповідь та повідомляти мене як Приватного адвоката про подальший розгляд справи.

Приватний Адвокат
Родіон Раскольніков
тел.0777222333

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
415
Реакції
1,023
Бали
153
Вітаю, відмовлено. Немає РП взаємодії в грі, де підписується і передається цей договір, немає вас під час ведення процесуальний дій. Ситуація на рівні абсурду.
Наступного разу - робіть все в рамках РП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі