Розглянуто Позовна Заява №50

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

КирилоМутик

Як встану, кожен опєр - Упал намочєний
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
149
Реакції
126
Бали
88
Адреса
Одеса
Заява №50

Я, Мутик Кирило Ігорович, проживаю у місті Київ та є громадянином України.
Цією заявою повідомляю про можливе порушення моїх прав, яке, на мою думку, потребує перевірки органами прокуратури.
Зокрема, працівникі СБУ, а саме:
1) Максим Міхно
2)Станіслав Мельник
3) Невідома особа в формі працівника СБУ (не надав своє посвічення).
Короткий опис та хронологія обставин порушення: Я їхав по центральній дорозі лівого берега Києва на своїй автівці BMW M5 F90 з номерними знаками CB1234AT, після чого десь далеко чую вимогу про зупинку, проте, допустивши думку що це не за мною я не зупиняюсь. Через хвилину - Коли я повернув на кільці до Епіцентра я чую що працівник кричить у мегафон повідомлення про відкриття вогню по моїй автівці та зупиняюсь, в цей час автівка СБУ таранить мою, але працівники цьому ніякого значення не придають та спокійно продовжують "проц дії".

Працівник (водій) Максим Міхно підходить та дає вимогу на те, щоб я віддав йому паспорт на підставі статті 17.1, хоча, наскільки мені відомо працівник не може ссилатися на цю статтю оскількі вона не є підставою для зупинки Т/З. Як виявилось, у працівника не було відеозапису цього моменту.

Далі, співробітник СБУ Станіслав Мельник наказує мому пассажиру покинути зону Проц. дій та неодноразово дозволяє собі направити не- летальну зброю (тайзер) у напрямку громадян. Далі він неодноразово направить летальну службову зброю на мене та мого друга.
Станіслав Мельник без передачі проц дій свого напарника вривається в діалог на повишеному тоні мені каже що не забов'язаний роз'яснювати причину та підставу зупинки. Працівник надав мені 3 "законних" (насправді їх законність потребує перевірки) вимоги після чого витягнув з автівки, та вдарив тайзером, хоча я не проявляв ніякого спротиву або відмову щодо дій працівника.

Близько 12:07 по автівці СБУ та включно працівників було відкрито вогонь з автоматичної зброї. Я сидівши в кайданках та не маючи можливості вийти або покинути зону обстрілу сприйняв близько пролетівшу кулю як поранення хоча насправді скоріше за все, це було скло, так як я не побачив на собі кульове поранення. Невідомого вище згаданого працівника було смертельно поранено хоча його товариші не намагались йому допомогти або викликати на допомогу.

Після нейтралезації загрози працівник Станіслав Мельник стверджував що в мене не попали навіть не оглянувши мене та знаходячись на сидінні водія.
Далі, мене привезли до відділку НПУ де інкримінували мені статтю 10.10 яка ніяким чином не доторкалася до мого порушення.
Також працівники вперший раз на мою вимогу викликати моє керівництво відмовили, ссилаючись на те, що я знаходився не по формі та вони не забов'язані викликати їх.
Коли мій Полковник приєднався до бесіди, яка тривала близько 15-ти хвилин, Станіслав Мельник без ніяких попереджень виписує мені розшук та садить мене за статтєю 10.9.

Згідно вище згаданого матеріалу я вимагаю побачити повний відеозапис ситуації від обличчя працівників та провести службову перевірку по факту можливого вчинення вищезгаданих порушень.

((Так як мій відеозапис їде 50 хвилин відео-хостинг YouTube не дозволяє загрузити довге відео))

♣Artur Faretti♣

Faretti family
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
532
Реакції
367
Бали
123
Під час проведення процесуальних дій співробітники дійсно порушили законодавство . Всі деталі справи та всі порушення було з вами обговорено особисто .
Максим Міхно отримує догану відповідно порушення 1.9 правил про Орієнтування
Станіслав Мельник Звільений з фракції та буде занесено до ЗЧС на 60 діб

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі