Алік Начальство
Хозяин клановцев
- Реєстрування
- 6 Лис 2022
- Дописи
- 377
- Реакції
- 143
- Бали
- 46
Заява №008
Я, Алік Петровський, проживаю в місті Конче-Заспа та є громадянином Південної України.
Я, Алік Петровський, проживаю в місті Конче-Заспа та є громадянином Південної України.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, працівниками СБУ було порушено мої права, гарантовані ст. 18 Конституції України. Працівниками СБУ на мою думку було скоєно кримінальне правопорушення передбачене ст. 8.4 ККУ, 8.6 ККУ. Також порушення п.5, ст.7 КПК України, порушення ст. 69 КПК України. У Кабінеті Міністрів України не має постанови Міністра або іншого документу, який на законних підставах надав би дозвіл на проведення обшуку. На сайті суду також не має ні ухвали, ні іншого документу судді або суду, який надає дозвіл на проведення перевірки або обшуку. Також вказану ухвалу або постанову ніхто під час перевірки та обшуку не надавав. Порушено порядок проведення перевірок державних організацій.
Також працівник СБУ, який проводив обшук не представився та не надав посвідчення.
Також надаю докази:
З повагою, Алік Петровський
Також працівник СБУ, який проводив обшук не представився та не надав посвідчення.
Також надаю докази:
Останнє редагування: