Зачинено Позовна заява номер 24

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Тремба

Поважний гравець
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
122
Реакції
118
Бали
48
Я, Юра Забудько проживаю в місті Київ та є громадянином Південної України.

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, ФНа мене напала така людина як Максим Марценкевич це є друг працівників СБУ в чому суть він відкрив по мені вогонь а я по самообороні також я його ліквідував але мене затримали працівники СБУ хотя вони немають права цього робити таяк це є самооборона далі вони притащили цивільну особну в кабінет процесульних дійї ( це був їх друг ) вони казали що це свідок свідок мав лише давати показання адвокату але він говорив замість працівника СБу я йому дав паспорт але я був в масці я незнаю як він мене взяв якщо я міг дати паспорт другої особи він мені виписав розшук коли я був в масці навіть він її незняв а другий працівник вийшов з гри під час процесуальних дії ім'я працівників Ілля Гуменюк і Микита Понятенко або Михайло Малюк можливо Зам лідер СБУ переслухайте будьласка з 16:07 до 19:00

[Детально викладіть обставини справи: де, коли та як саме були порушені ваші права. Вкажіть, якщо ви вже зверталися до інших органів або установ і не отримали належної реакції. Також надайте докази (imgur/youtube)] 1. 8:15 початок ситуації 2. 8:35 самооборона 3. 8:45 затриманя без рп тайзер 4. 9:10 порушення субординації також неадикватні висловлювання також порушення ПДР неправильна парковка + ненааварійці 5. 9:50 поїхав з цивільною людиною на другому авто 6. 10:9 без проблизкових маячків 7. 13:20 виписує розшук у масці + порушення субординації 8. 9. 10.

Доказ :

З повагою,
Юра Забудько

Нікіта Моїсеєв

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
194
Реакції
418
Бали
108
1770156276533.png

1770156292792.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі