Розглянуто Позовна заява № 22

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Крутов

Саша Крутов
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
17
Реакції
6
Бали
6
Я, Саша Крутов, проживаю в місті Київ та є громадянином Південної України.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Також хочу повідомити що з сторони НПУ було порушення законодавста.

Опис події:
Я пересувався на своєму ОТЗ BMW M8 без номерних знаків біля ГУ НПУ К, мене зупинили працівники НПУ такі як: Кароліна Карма та Вова Хмельницький.
особа Вова Хмельницький вийшов з авто та прадставився, тількі не поформі одразу як він придставився він почав прости паспорта, я йому його не надав тому що він не назвав підстави зупининня ОТЗ, як він не називав підстову я йому паспорта не дав, але потім він мене затримав, на питання на якій підставі він сказав "Кодекс України про Адміністративні право порушення" на просьбу надати відео фіксацію порушення КУПАП яку він забов*язаний надавати по статті 2.3.1, він сказав що він не зобов*язаний, а статтю порушення не назвав, як мене везли він прочитав міранду, тількі не правильно. як мене доставили у віділок він сказав що мене затримано за 5.10 ККУ (хулиганство) на мій вопрос як воно проявилось він так і не відповів.

Я прошу Прокуратуру передивитися мою заяву.

З повагою від С.Крутова

докази: Брр Брр Патопим

Нікіта Моїсеєв

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
194
Реакції
418
Бали
108
1764471408527.png

1764471431078.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі