Відмовлено Позовна заява №0008

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
79
Реакції
14
Бали
31
У Верховний Суд
Від Громадянина Півнчної України Олексія Ткаченко

Позовна заява про оскарження звинувачення у справі №003

Позивач: Олексій Ткаченко
Контактні дані (Discord): plt_reg
Представник позивача : Матвій Пантера,
контактний номер телефону: +380 (99) 955 67 61

Позовна заява про оскарження звинувачення у справі №003 щодо Ткаченка Олексія

Я, Олексій Ткаченко , подаю цю заяву з метою оскарження звинувачення у кримінальній справі №003, порушеній щодо мене Олексія Ткаченка за звинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 та частиною 1 статті 111 Кримінального кодексу України (ККУ).

Заявляю, що я Олексій Ткаченко не винний у зазначених правопорушеннях. Зокрема, я не брав гроші та не перевищував владу або службові повноваження. Вважаю, що під час розслідування були допущені значні порушення, а докази, на які спирається обвинувачення, не є достатньо обґрунтованими та об’єктивними.
Під час передачі затриманого мені старшому лейтенанту НПУ Олексію Ткаченко було порушено статтю 3.5 КПКУ, яка визначає, що "затриманий може бути переданий від одного співробітника правоохоронного органу іншому за умови повідомлення приймаючому співробітнику всіх даних, які дозволяють зв'язатися для запиту відеофіксації порушення, а також пред'явлення бейджа, жетона або посвідчення та оголошення підстав і статей затримання." На відеодоказі не чути чіткого формулювання: "Передаю вам затриманого". Натомість передавальний співробітник, Микита Юдін, лише розв'язав затриманого і сказав: "Заковуй". Це не відповідає вимогам щодо передачі порушника, оскільки не було продемонстровано посвідчення та співробітник не представився в усній формі.

Щодо частини 1 статті 115 ККУ, на відеозаписі зафіксовано, що я Олексій Ткаченко лише виконав процедуру затримання, надягнувши кайданки на затриманого, тоді як Микита Юдін не виконував жодних важливих дій, що може трактуватися як службова недбалість (частина 1 статті 113 ККУ). Крім того, видно, як Ткаченко завів затриманого до кімнати та відпустив його відповідно до статті 3.8 КПКУ, яка передбачає звільнення за порушення процедури затримання, якщо таке порушення мало місце.

Стаття 3.3 КПКУ зобов'язує співробітника, що проводить затримання, одягти кайданки, назвати своє прізвище, спеціальне звання та пред'явити посвідчення. На відео не зафіксовано, щоб ці всі дії були виконані. Відповідно, немає обґрунтованих доказів провини Ткаченка, і звинувачення є лише припущенням з боку Микити Юдіна. Якщо Юдін справді вважав, що була взятка, він повинен був одразу затримати Ткаченка відповідно до статті 3.1 КПКУ та викликати керівництво на місце події. Це не було зроблено, що підтверджує відсутність обґрунтованих звинувачень.

З урахуванням вищевикладеного, прошу суд:

1. Переглянути матеріали справи №003.
2. Призначити додаткове розслідування для встановлення істини у справі.
3. Визнати Ткаченка Олексія невинним у висунутих звинуваченнях за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 111 ККУ та поновити на посаду Старшого Лейтенанта.

Додатки:
1. Копія паспорта позивача.
2. Копія документів, які підтверджують позицію про невинність Ткаченка Олексія (за наявності).

Дата: [07.11.2024]
Підпис: مص ديك
Олексій Ткаченко

Останнє редагування:

Кевін Маклауд

Північна Україна
Реєстрування
4 Сер 2024
Дописи
82
Реакції
110
Бали
48
Ознайомившись із позовною заявою громадянина Олексія Ткаченко та переглянувши відео доказ. Відмовлено в оскарженні.

Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
79
Реакції
14
Бали
31

Кевін Маклауд

Північна Україна
Реєстрування
4 Сер 2024
Дописи
82
Реакції
110
Бали
48
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
79
Реакції
14
Бали
31
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
79
Реакції
14
Бали
31
Там на відео доказі є факт того що ви вимагаєте взятку в розмірі 30.000 тисяч гривень а він вам дав менше ви ще говорили що маловато Тай від пустили його.
Там чоловік сказав що в нього тільки 20 , грошів ніхто не передавав . А відпустив я його за фактом порушення правил затримання і правил передачі затриманого

Кевін Маклауд

Північна Україна
Реєстрування
4 Сер 2024
Дописи
82
Реакції
110
Бали
48
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
79
Реакції
14
Бали
31

Владислав Каряка

Мы должны развивать коррупцию ?
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
318
Реакції
213
Бали
48
Є запис з Вашої боді камери?
Факт передачі не зафіксований, боді-камера була направлена вперед коли співробітник почав уходити, на відео доказів немає. Коштів вилучених немає, той хто передавав кошти свідчення не давав, тоді як слідство встановило хабар?
А факт службової недбалості встановити від співробітника ДВБ не хочете? Передача відбулась не за регламентом законодавства, в наслідочк чого зловмисник зміг уникнути покарання. Може потрібно переглянути детально справу?

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Вітаю!
Справа взята на повторний розгляд судді.
Також не потрібно залишати тут будь-які інші дописи, у разі потреби суддя Вас викличе для надання додаткових свідчень або додаткових роз'яснень по суті справи.
Слід зазначити про те, що у разі винесення документального вироку Верховного суду, ця справа надалі не підлягає повторному оскарженню.

Президент України
Лоренцо Деклоренс
11.11.2024 року

by.Lorenzo

Кевін Маклауд

Північна Україна
Реєстрування
4 Сер 2024
Дописи
82
Реакції
110
Бали
48
У Верховний Суд
Від Громадянина Півнчної України Олексія Ткаченко

Позовна заява про оскарження звинувачення у справі №003

Позивач: Олексій Ткаченко
Контактні дані (Discord): plt_reg
Представник позивача : Матвій Пантера,
контактний номер телефону: +380 (99) 955 67 61

Позовна заява про оскарження звинувачення у справі №003 щодо Ткаченка Олексія

Я, Олексій Ткаченко , подаю цю заяву з метою оскарження звинувачення у кримінальній справі №003, порушеній щодо мене Олексія Ткаченка за звинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 та частиною 1 статті 111 Кримінального кодексу України (ККУ).

Заявляю, що я Олексій Ткаченко не винний у зазначених правопорушеннях. Зокрема, я не брав гроші та не перевищував владу або службові повноваження. Вважаю, що під час розслідування були допущені значні порушення, а докази, на які спирається обвинувачення, не є достатньо обґрунтованими та об’єктивними.
Під час передачі затриманого мені старшому лейтенанту НПУ Олексію Ткаченко було порушено статтю 3.5 КПКУ, яка визначає, що "затриманий може бути переданий від одного співробітника правоохоронного органу іншому за умови повідомлення приймаючому співробітнику всіх даних, які дозволяють зв'язатися для запиту відеофіксації порушення, а також пред'явлення бейджа, жетона або посвідчення та оголошення підстав і статей затримання." На відеодоказі не чути чіткого формулювання: "Передаю вам затриманого". Натомість передавальний співробітник, Микита Юдін, лише розв'язав затриманого і сказав: "Заковуй". Це не відповідає вимогам щодо передачі порушника, оскільки не було продемонстровано посвідчення та співробітник не представився в усній формі.

Щодо частини 1 статті 115 ККУ, на відеозаписі зафіксовано, що я Олексій Ткаченко лише виконав процедуру затримання, надягнувши кайданки на затриманого, тоді як Микита Юдін не виконував жодних важливих дій, що може трактуватися як службова недбалість (частина 1 статті 113 ККУ). Крім того, видно, як Ткаченко завів затриманого до кімнати та відпустив його відповідно до статті 3.8 КПКУ, яка передбачає звільнення за порушення процедури затримання, якщо таке порушення мало місце.

Стаття 3.3 КПКУ зобов'язує співробітника, що проводить затримання, одягти кайданки, назвати своє прізвище, спеціальне звання та пред'явити посвідчення. На відео не зафіксовано, щоб ці всі дії були виконані. Відповідно, немає обґрунтованих доказів провини Ткаченка, і звинувачення є лише припущенням з боку Микити Юдіна. Якщо Юдін справді вважав, що була взятка, він повинен був одразу затримати Ткаченка відповідно до статті 3.1 КПКУ та викликати керівництво на місце події. Це не було зроблено, що підтверджує відсутність обґрунтованих звинувачень.

З урахуванням вищевикладеного, прошу суд:

1. Переглянути матеріали справи №003.
2. Призначити додаткове розслідування для встановлення істини у справі.
3. Визнати Ткаченка Олексія невинним у висунутих звинуваченнях за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 111 ККУ та поновити на посаду Старшого Лейтенанта.

Додатки:
1. Копія паспорта позивача.
2. Копія документів, які підтверджують позицію про невинність Ткаченка Олексія (за наявності).

Дата: [07.11.2024]
Підпис: مص ديك
Олексій Ткаченко

Вкладення

• Постанова №0008.jpeg
    Постанова №0008.jpeg
    89.7 Кб · Перегляди: 77
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі