Відмовлено Позовна заява №0010

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
У Верховний Суд
Від громадянина Північної України
Євгена МОГИЛИ

Я, член партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», користуючись своїми правами подаю позовну заяву до Верховного Суду на засновника партії Андрія Харрісона. Пояснюю суть.

По суті вище поставлених фактів, прошу Верховний суд вирішити справедливо це питання, оскільки партію було зачинено, та по факту закриття партії всіх членів партії було розформовано.
Дізнався я про відкриття партії тільки 01.01.2025, переглянувши офіційну сторінку партії. Саме мою кандидатуру виставили повторно без мого відома, і без моєї згоди.
У зв'язку із небажанням перебувати на посаді члена партії "Батьківщина", маю право і бажання на вихід із партії.

На своє письмове звернення до Засновника партії, я отримав негативну відповідь (докази).
Бажання перебування в партії відсутнє через дуже негативний рейтинг партії та закриття партії(
докази). Небажання переглядання заявки Засновника партії наводить до висновку тільки про те, що він більше переживає за свою кандидатуру на виборах, оскільки відповідно до правил Створення партії в Розділі "Обов’язки та привілегії партії" п. 3, звільнення депутата партії, вона лишається статусу “офіційної”, всіх привілеїв та дозволів на термін від 5 до 14 днів, в залежності від рішення Парламенту.
Таким чином, зробивши відповідні висновки, я не маю бажання перебувати в даній партії і маю бажання достроково покинути дану партію.

До позовної заяви прикладаю таку документацію:
1. Ксерокопію вашого паспорта:
Посилання
2. Докази правопорушення: докази порушення навів у Суті поясненої ситуації.
3. Список свідків (якщо вони є): -
4. Номер телефону, пошта (( discord )): Мій діскорд: eugenekln_60727

Дата подання заяви: 02.01.2025

Підпис позивача:
Євген МОГИЛА

AD_4nXd6ijDJIGuoG14CRLNTqK_zMA-m_OV2Lw6j-8vSxCMYiS6Ra9VDLRqpCbPXTprGA60yYg5clPnviH3UxAM1bYcfl-cUBNcU_q6ZgKFzC8VtzVNXfJQz2cAu37L2uMx9fmT2nG0Ocod6AMxCSfA3B0Gq_NY

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі