Відмовлено Позовна заява №004

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
Від громадянина України: Дмитрій Ланько

Я, громадянин України Дмитрій Ланько, подаю позовну заяву до Єдиного Державного Суду України на людину Максуто Качан, пояснюючи всю ситуацію та додаючи необхідні суду докази.

У рамках того, що сталося, готовий пояснити таке:
27.04.2024 приблизно о 20:47 я перебував у роздягальні Верховної Ради після чого в кабінет "залітають" Працівники Національної Поліції використовують тайзер цим вони порушують стадії використання сили та без попереджень починають затримувати після цього мовчки вони сідають в машині та вже коли приїхали в Головне Управління Національної Поліції м.Київ та починають представлятись та читати міранду порушувши Процесуальний Кодекс України стаття 3.3 Процесс затримання. Після цього прийшовши до ІТТ я запросив адвоката. Адвоката я так і не побачив та після цього співробітник Максуто Качан почав питати посвідчення взагалі не зрозумів звідки в мене посвідчення після цього від нього чую слова " в мене відео камери не було" та знімають з мене кайданки.
Прошу:

1. Встановити особу відповідача.
  2. Запитати та вилучити записи з боді-камери відповідача, Головний віділок Поліції м.Київ, 20:54-20:58.
Прошу суд:
  1. Визнати дії відповідача неправомірними.
  2. Реабілітувати позивача за статтею 142, поставленою йому 27.04.2024.
  3. Стягнути на користь позивача 100,000 грн на оплату державного мита, 500.000 моральної компенсації.
  4. Визнати відповідача винним за статтями 113,118.
До позовної заяви прикладаю таку документацію:
  1. Ксерокопія паспорта: Документ
  2. Телефон або "Discord" Клієнта. dmytro.hardman
  3. Докази правопорушення (обов'язково). Запис з боді-камери
  4. Список свідків (якщо вони є). Відсутні.

Микoла Дайшенко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
326
Реакції
530
Бали
138
Знімок екрана (3542).png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі