Схвалено Позовна заява №005

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
klipartz-com.png

До Єдиного Державного Суду України

Від громадянина України: Дмитрія Ланько

Я, громадянин України Дмитрій Ланько, подаю позовну заяву до Єдиного Державного Суду України на людину Богдан Днепровский, Микола Флуррі та Александрє Нiрванський
пояснюючи всю ситуацію та додаючи необхідні суду докази.

У рамках того, що сталося, готовий пояснити таке:

Я, як діючий співробітник Національної Поліції України м. Дніпро, почув у рацію такі слова від мера м. Дніпра: "Прошу підійти до КПЗ, мені заважають проводити процесуальні дії." Після чого о 16:34, коли я прийшов до КПЗ м. Дніпра, я побачив велику групу людей. На правах поліцейського та згідно з Законом про Національну Поліцію України, я дав законну вимогу людині у формі Служби Безпеки України м. Дніпра покинути територію КПЗ, тому що причин перебувати там не було. Але він не захотів і почав погрожувати нашій підполковниці Валерії Ланько тим, що її звільнять. Після третього попередження цей співробітник не покинув територію, і він був затриманий за статтею 142 Кримінального кодексу України, а саме за непокору законному розпорядженню працівника правоохоронних органів. Хочу зауважити, що після того, як я застосував спецзасоби у вигляді кайданок, цей співробітник почав неадекватно висловлюватися та нести якусь маячню, цитую: "який там айдішнік," "красавчік оффтопом отлетаешь," та неодноразово порушував субординацію. Після цього підійшли дві людини: одна людина була в формі майора, а друга була у звичайній чорній формі. Затриманий Богдан Дніпровський почав казати, що я "ту### поліцейський." Після моєї законної вимоги цим співробітникам покинути територію, тому що вони не є суб'єктом затримання, моя вимога була проігнорована. Вони почали сміятися та порушувати субординацію. Також затриманий почав казати, щоб мене "вязали," і нарешті я почав проводити процесуальні дії. Затриманий співробітник СБУ почав казати, що зараз викличе свого генерала, і мене будуть звільняти через те, що я його затримав. Після цього, згідно з Кримінально-процесуальним кодексом України, статтею 3.3, я запросив паспорт у людини для встановлення особи та для подальшого заповнення бланку арешту. На що він мені відповів, що "ти не маєш права законною вимогою працювати, якщо я теж у підрозділі і я при робочій зміні, але ти маєш право, але я маю право відхилити твою заявку." Взагалі не зрозумів, до чого тут підрозділ та якась заявка. Після того, коли я хотів провести обшук і запитав, де знаходиться паспорт, він відповів, що у нього немає паспорта. Після третього попередження він почав кричати та казати, що я "хорош," це повне недотримання субординації. Після цього підходить наша підполковниця НПУ м. Дніпра Валерія Ланько та відповідно майор Микола Флуррі, і він вдарив мене по голові. Затриманий далі продовжує казати, що я отримую відгул від роботи. Дякую за відгул, але я б ще хотів попрацювати. Після того як я запхав кляп затриманому, майор СБУ витягає його, хоча він не мав на це жодного права. Після того як я запитав, чому майор тут стоїть, затриманий мені відповідає, цитую слова: "Їб##о закрий," "У нас генерал на лінії сидить, он в####." Цікаво, на якій лінії він сидить? Коли я почав викликати прокурора, керівництво СБУ м. Києва та адвоката, він почав мене ображати та казати, що мене звільнять, і сміятися. Після того приїхала невідома людина. Коли я подивився посвідчення, це був Президент України. Він сказав, що буде адвокатом, хоча цікаво, що цієї особи немає в Реєстрі Колегії Адвокатів. Після того як я просив людей позаду покинути територію, вони нарешті відійшли. Після цього Президент України почав питати, чому працівник у кайданках, на що я відповідаю, що у нас Президент може бути адвокатом? На що я отримую відповідь, що мене це не повинно стосуватися. Після цього затриманий почав мене перебивати та кричати, а після всієї цієї розмови Президент зриває з мене форму, я стою без одягу, і розриває контракт, кажучи, щоб мене вивели.

Прошу:
Встановити особу відповідачів

Прошу суд:

Визнати дії відповідача неправомірними.

Стягнути на користь позивача 100,000 грн на оплату державного мита, 250.000 моральної компенсації.
Визнати відповідачів винним за статтями:
Александрє Нiрванський: 96 ККУ 109 ККУ 111 ККУ 113 ККУ 135 ККУ 72 КУПАП та знятта недоторканості.
Богдан Днепровский: 113 ККУ, 111 ККУ, 72 КУПАП.
Микола Флуррі: 96 ККУ, 72 КУПАП.

До позовної заяви прикладаю таку документацію:
Ксерокопія паспорта (клієнт): Ксерокопія паспорта
Телефон або "Discord" Клієнта: [email protected]
Докази правопорушення: Запис з боді-камери №00001
Список свідків: Валерія Ланько.

Дата подання: 21.05.2024 Підпис:

adoJKgKMJI02aSj8oPV_N7O9PanzENCwt6waMXFo6oPpMQuPHX8bUWik2W8HYPGptgXVaDFcSyd73kuE163tjYylMZI_EniKjV30YVfXKw-0qHz4Y9RI065LhcP8-0FSSQFuGQ6qTPtmA3jMId1P08k

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі