Відмовлено Позовна заява №013

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Крутов

Саша Крутов
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
17
Реакції
6
Бали
6
Я, Саша Крутов, проживаю в місті Дніпро, громадянин України, мешканець Південної України.

Цією скаргою повідомляю про грубе порушення моїх конституційних прав та свобод, що, на мою думку, вимагає негайного реагування з боку органів прокуратури та проведення відповідної перевірки.

07 серпня 2025 року приблизно о 16:34, коли я перебував біля будівлі [вкажіть конкретну будівлю, якщо відомо], до мене під’їхав мій знайомий на автомобілі синього кольору марки Mercedes-Benz, номерний знак KB 6967 TT. З автомобіля вийшов мій знайомий разом із двома невідомими особами, які представилися працівниками Служби безпеки України (СБУ).

Я, не маючи наміру вступати в спілкування, спокійно залишив місце події на власному автомобілі та направився на станцію технічного обслуговування з метою ремонту.

Після виїзду з СТО, той самий автомобіль Mercedes-Benz KB 6967 TT заблокував мій рух. З нього вийшов чоловік, який представився співробітником СБУ на прізвище Барончік Департамент(59430), та почав без жодних підстав погрожувати мені вогнепальною зброєю. Після цього я вийшов із автомобіля, і мене незаконно затримали нібито за дачу хабаря — без пред’явлення будь-яких доказів чи законних підстав.

Також я звертаю увагу, що:

На відео, яке є у моєму розпорядженні, чітко зафіксовано, що в момент, коли цивільна особа починає стріляти в мій бік, співробітник СБУ не вживає жодних дій для мого захисту, що свідчить про службову бездіяльність.

Після затримання мене насильно посадили до вищезазначеного автомобіля Mercedes-Benz і повезли в невідомому напрямку разом з невідомими цивільними особами, які поводили себе агресивно. На мої вимоги пред’явити службові посвідчення жодна особа не відреагувала.

Під час всього інциденту допущено численні порушення норм службової субординації, професійної етики, а також принижено мою гідність як громадянина України.

На мою думку співробітник СБУ Барончік Департамент(59430) порушив:

ККУ:

Стаття 2.2. Незаконне позбавлення волі
Стаття 2.3. Наклеп
Стаття 3.1. Порушення рівності прав і свобод людини і громадянина
Стаття 3.4. Відмова в наданні громадянину інформації
Стаття 5.10. Хуліганство
Стаття 8.4. Перевищення посадових повноважень
Стаття 8.9. Халатність
Стаття 9.4. Незаконні затримання, взяття під варту, арешт

Хочу наголосити що ситуації розписано в стислому варіанті для зручності. Повністю ви можете ознайомитись на відеодоказах

Відео доказ:

З повагою,
Саша Крутов

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
279
Реакції
434
Бали
123
1754662325455.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі