Відмовлено Позовна заява №014

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Крід

L CREED | Південна Україна
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
29
Реакції
38
Бали
63
Заява №014
Я, Ілля Крід, проживаю в місті Київ та є громадянином Південної України.

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, опишіть суть проблеми або порушення: порушення законодавства, порушення правил дорожнього руху (ПДР), некомпетентність..

Детально викладіть обставини справи: Дорога до Київу з Бориспіля, близько о 18:56 працівник Національної Поліції України не представившись почав давати мені незаконні вимоги без посилання на закон і статтю яка зобов'язує мене вийти зі службового автомобіля, також почав видавати попередження тим самим погрожуючи мені і морально залякуючи в'язницею і незаконним ослабленням моєї волі. Також у співробітника був відсутній нагрудний значок, навіть якщо він у нього під формою, він був зобов'язаний мені її надати. Їм порушено:

3.1 ККУ
3.4 ККУ
Стаття 7 "Закону про НПУ" частини 1 та 3 (безпека була відсутня під час розмови зі співробітником)
6.4 ККУ
6.6 ККУ (транспорт був поламаний, відсутні включені маячки або аварійний сигнал - фари не працюють згідно ПДР)
Стаття 47 КУПАП

Я вважаю, що потрібне негайне ухвалення рішення щодо цієї ситуації для запобігання подібним ситуаціям. Відеофрагмент:

З повагою,
Ілля Крід.

Останнє редагування:

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
279
Реакції
434
Бали
123
1757011173416.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі